Урочисті "цілування в ясна" між кремлівськими дресувальниками та їх підлеглими

6 грудня 2021, 07:45
Не варто розглядати вручення бойовикам ОРДЛО партквитків Єдиної Росії як "поглинання" Мордором окупованих українських територій.
Денис Пушилін
Денис Пушилін отримав партквиток Єдиної Росії / Reuters

Новинна стрічка рясніє численними повідомленнями про "вступ" в російську політичну партію "Єдина Росія" глав так званих "ДНР" і "ЛНР".

Церемонія "нагородження" двох кремлівських дресованих глав-Абізян Бомбаса відбулася в акурат перед початком 3-го етапу роботи ХХ з'їзду (мало не написав КПРС) партії "Єдина Росія".

Картонки "з козлом", обом "бомбаським" приматам вручив особисто, письменник-недомірок Медведєв, який спеціально трохи протрезвів.

відео дня

І хоча в новинах упор робиться саме на цьому факті... слід також знати, що крім "Пушили" і "Пасіки"... "членами" та іншими органами путінського ЄДРА раніше закладалося ще майже 100 тулубів серед співробітників окупаційної адміністрації.

Багато хто схильний розглядати цей факт як якусь предтечу офіційного "поглинання" Мордором окупованих українських територій "... тим більше, що і Путін ось недавно "обмовився" щодо поки.

Особисто я не схильний настільки драматизувати всі ці урочисті "цілування в ясна" між кремлівськими дресувальниками та їх підлеглими цирковими Абізянами, що орудують на Донбасі.

Як на мене, то це черговий тупий зашквар інформаційно-психологічного підрозділу кремлівської адміністрації, який час від часу фонтанує різноманітними "ідеями", які в кінцевому підсумку заводять Кремль в якісь нехороші позиції, а простіше кажучи - розкорячують його химерними способами.

читайте такожЧи готовий Путін піти до кінцяОсь і цього разу ми маємо справу з черговою такою "ідеєю"... яка свідчить... або про явне "роздвоєння", а то і "розтроєння" думок у Кремлі, або ж про забійний кретинізм авторів цього перфомансу.

Бо яким чином тепер Кремль пояснюватиме за "громадянську війну" в Україні, коли "керівники" однієї з воюючих сторін вступають до лав системної політичної партії сусідньої країни, доводиться тільки здогадуватися.

Тільки закінчений придурок, не здатний зрозуміти, що просування тези про "громадянську війну в Україні" з одночасним проведенням ось таких ось циркових вистав зі своїми дресированими "бомбаськими Абізянами" узгоджується досить туго... точніше - взагалі ніяк не узгоджується.

І, мабуть... це той максимум, який можливо побачити у всій цій історії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти