Третій термін Авакова

25 липня 2021, 19:30
Він не буде заново надувати "Народний Фронт", що лопнув. Він не увіллється до "Євросолідарності". Депутатський дитячий садок Авакову не цікавий.
Аваков
Аваков заново не надуватиме "Народний Фронт", що лопнув / УНІАН

Відставник Арсен Аваков занадто хитрий і впливовий, щоб вбивати час на безглузді проєкти.

Він заново не надуватиме "Народний Фронт", що лопнув. Він не увіллється до "Євросолідарності", і навіть не тому, що його туди не пустить Порошенко, а тому, що ніякого іншого політичного сенсу, крім надування Порошенка, який лопнув, у "Євросолідарності" не спостерігається.

Він не повернеться до "Батьківщини", бо давно її переріс і добре знає класику, в якій сказано: "Блаженні ті, хто не повертається своїми слідами". Крім того, те, що здулося, мало чим відрізняється від того, що лопнуло, хіба що розміром пробоїни.

відео дня

Інший депутатський дитячий садок його тим більше не цікавить. Навіть менше, ніж ОПЗЖ.

Тому після відпустки Арсен Борисович впритул займеться "Слугою народу". Не публічно. Не входячи до політради та інших медійно підсвічених органів. Уникаючи будь-яких асоціацій й ув'язок.

читайте такожЧому Аваков різко захотів у відставкуБез юридичного оформлення і рахунків, які легко можна простежити. На накопиченому заряді тіньового впливу, який є у нього, і якого немає у Зеленського.

Для початку він купить тих, кого можна купити, причому не у Раді, а в ОПУ. Потім позбудеться тих, кого купити свідомо не можна, причому саме у Раді.

І буде з рештою рішуче і вміло рухати Зеленського на другий термін, який насправді буде третім терміном самого Авакова.

Нічого особистого, просто тверезий розрахунок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти