Три основні кити деградації Російської Федерації

25 лютого 2023, 06:20
Якщо російська армія з кожним днем все більше деградує в плані професіоналізму, то наша навпаки.
Володимир Путін, Олег Жданов
Путін постійно розмахує своєю "ядерною дубиною", каже Жданов / сайт Кремля, Главред

Імідж і міць армій – російської та української - це повна протилежність у прямій залежності: чим більше деградує російська армія, тим більше набирає сил і обертів українська армія.

Російська армія вважалася другою у світі за своїми бойовими можливостями. З цього виходили всі західні аналітики у своїх прогнозах, коли говорили, що Україна не вистоїть. Але ми розбили в пух і прах міф про другу армію світу.

Руйнування міфів триває. Також ми зруйнували міф про непереборну систему ППО Російської Федерації, про що неодноразово заявляв Путін. Думаю, що наступний міф, який буде розбитий, – це міф про ядерну тріаду Російської Федерації і про те, що вона становить велику загрозу для всієї світової спільноти, а не тільки для окремих країн або країн колективного Заходу.

відео дня

Путін постійно розмахує своєю "ядерною дубиною". І це стосується всіх країн світу, навіть тих, які знаходяться на зворотному боці Землі, адже поширення радіації зупинити неможливо, і де випадуть радіоактивні опади в разі застосування ядерної зброї, передбачити не можна.

Збройні сили України за цей рік показали, що здатні навчатися – вісім років не пройшли даром, і ми навчилися воювати. Перші місяці війни ми витягли на власних ресурсах і власних збройних силах, а далі вже пішла допомога Заходу.

Якщо російська армія з кожним днем усе більше деградує в плані професіоналізму, то наша навпаки. Професійні військові російської армії гинуть, їх замінюють мобілізованими, яких відправляють на фронт, толком не встигаючи підготувати.

Російська армія деградує і в технологічному плані, оскільки повертається до радянських зразків озброєнь, які знімаються зі зберігання. А виробництво нових зразків російська промисловість сьогодні забезпечити не може.

Плюс нездатність російської державної машини швидко перевести країну на військові рейки.

Це три основних кити деградації Російської Федерації.

У нас повна протилежність: ми виявилися здатні розгорнути армію, отримуємо нові сучасні зразки озброєнь, відбувається постійне підживлення Заходом, наші військовослужбовці вчать сучасні методики ведення війни в багатьох країнах-партнерах, наша державна машина підтримується в плані економіки і фінансів, тобто нам не дають звалитися у фінансову або економічну кризу. При цьому ми ще можемо розвивати як свій військово-промисловий комплекс, так і економіку.

Олег Жданов, полковник запасу, військовий експерт, спеціально для Главреду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти