Боягуз змушує пропаганду брехати про смерть Пригожина

28 серпня 2023, 06:47
3021
Якби Пригожин збив літак Путіна - він не став би манірувати і придумувати міфічні підступи ЦРУ або ГУР.
Путін пригожин
Путін - винятковий боягуз / Колаж: Главред, скріншоти

Всі ці кривляння незрозумілі. До чого лукавити? Дійсно, ні у кого немає ніяких сумнівів в тому, що вбивця Пригожина - Путін. Їх і виникнути не може. Більш того, Путіна можна зрозуміти і навіть подякувати за розтин цього пекельного нариву. Але різник навіщось знову розвів цирк. Проте... Поки виходить не Cirque du Soleil, а убоге шапіто.

Рідкісний випадок, коли кривляння вбивці значно огидніше, ніж скоєний ним злочин.

Істинний вождь, впевнений в собі і в "почуттях народних" спокійно і твердо повідомив би публіці що: "так, шандарахнув я Пригожина Женю. Без всякого задоволення, але шандарахнув. Він сам винен, нічого було випендрюватися. І так буде з кожним". Всі б все зрозуміли і схвалили цю прямоту. Тисячі кремлівських політологів підвели б "базу". А "соловйови" розтрубили б її по всіх каналах.

відео дня

Якби Пригожин збив літак Путіна - він не став би манірувати і придумувати міфічні підступи ЦРУ або ГУР.

Але Путін - винятковий боягуз. Тепер пропаганді доводиться віддуватися за його боягузтво. Все перетворилося на комедію. Красиво заперечувати абсолютну очевидність - немислимо складно. Це мистецтво, що вимагає зовсім іншого професійного рівня, ніж у "скабеєвих".

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти