Туманне майбутнє Арестовича

2 листопада 2023, 19:10
Арестович розповідатиме, що він спеціально під час виборчої кампанії вів Зеленського в політичний глухий кут.
Арестович, Зеленський
Арестович і Зеленський / Колаж Главред, фото УНІАН, president.gov.ua

Скоро президенту України Зеленському стане нудно без Арестовича. Колись Арестович, одночасно, заміняв йому всю політику і 95 квартал. Але Єрмак вчасно розпізнав, "розчавив" і викинув Арестовича з офісу. Зараз же Зеленський інстинктивно відчуває, як не вистачає чесних компетентних людей навколо себе, як стискається коло надійних друзів, що далі правити Україною стає все складніше і важче.

Ймовірно, Зеленський упросить Єрмака повернути Арестовича в офіс і дати йому трибуну в підконтрольних ЗМІ. Зеленський його пробачить і ще раз покличе на допомогу, адже країні потрібен не тільки Арестович і Єрмак, а й Зеленський - надовго.

відео дня

Арестович ліниво погодиться і розповідатиме своїй аудиторії, що він, як психолог, повірив у світле, повоєнне майбутнє Зеленського. І під час президентської кампанії, в своїх багатогодинних телепроповідях, Арестович м'яким вкрадливим голосом буде натякати телеглядачам, що "іншого не дано", що "у нас немає вибору", що "коней на переправі не міняють", а рейтинг двічі кандидата в президенти обов'язково злетить вгору.

Він сміливо переконуватиме, що після виборів ми, як диво, побачимо нового свіжого президента Зеленського без негативного минулого оточення і без нових помилок.

А потім після невдалих виборів, Арестович розповідатиме, що він спеціально під час виборчої кампанії вів Зеленського в політичний глухий кут.

Зате, який це буде політичний спектакль двох колишніх акторів, які стали політиками в смутний і небезпечний час.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти