Тувинська ганьба! Сергія Шойгу знову попустили

15 червня 2023, 09:06
2299
Кадирівці демонстративно посилають свою "вертикаль", виконуючи самовільні дії, на шкоду РОВ (російські окупаційні війська).
Сергій Шойгу
Сергій Шойгу хоче вибудувати чітку вертикаль командування, але не виходить / скріншот YouTube

Схоже, Сергію Шойгу знову попустили. Не встиг міністр оборони порадіти, що його ідея з обов'язковим підписанням контрактів з армією Росії різних там "вагнерівців", "ахматів" та інших незрозумілих формувань, підтримав Кадиров, як на тобі - удар в спину!

Після того, як, щось там незрозуміле сталося з кадировцем Делімхановим, Кадиров віддав наказ іншому кадировцю Алаудінову зняти "тік-токерів" з Мар'їнського напрямку і кинути на пошуки зниклого. Тим самим Мар'їнський напрямок у РОВ, практично самовільно, залишається без серйозного ресурсу.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську Академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий Одесит".

відео дня

Весь цей гвалт з підписанням контрактів Шойгу задумав, що вибудувати чітку вертикаль командування - оперативного командування, в збіговисько різношерстих формувань, де кожен сам собі генерал. І в той час як Пригожин противився, кадировці стали стрункими рядами підписувати.

Ось Шойгу ручки і став потирати, думаю, що все бере під свій контроль і тепер Пригожин буде не більше ніж тимчасова неприємність, але не пройшло і півроку, а кадировці демонстративно посилають свою "вертикаль", виконуючи самовільні дії, на шкоду РОВ.

Тувинська ганьба!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти