У нового кумира окупантів Суровікіна намічаються серйозні проблеми

12 грудня 2022, 19:23
Генерал Суровікін пообіцяв Путіну взяти Бахмут до Нового року, а Донбас до 24 лютого.
У нового кумира окупантів Суровікіна намічаються серйозні проблеми
У нового кумира окупантів Суровікіна намічаються серйозні проблеми, вважає Андрусів / Фото whatisyournameinsider.com

Проблеми Суровікіна.

Тим часом, у нового кумира орків намічаються серйозні проблеми. Ми пам’ятаємо особливу любов Путіна до дат. На горизонті маячить дата Новий рік, і так би мовити, Путіну хотілося б з чимось таки прийти в новий рік. А генерал Суровікін пообіцяв Путіну взяти Бахмут до Нового року, а Донбас до 24 лютого. Саме такі обіцянки дозволили йому безболісно для себе вивести війська з Херсона, і ще й отримати дифірамби "дивіться, який талант".

Хоча саме цей "талант" і командував угрупуванням Південь, і саме цей талант привів їх до ж**и, з якої був тільки один вихід. Зрештою, ідея полягала в тому, що виведені війська, а це переважно десантура, сконцентрувати на стабілізації фронту в Луганській області і штурмі Донецької. Путін ідею одобрив, а результат схоже не отримає.

відео дня

Тому ближче до 1 січня генерал-армагеддон або по нашому просто довб.......б, буде здійснювати колосальну утилізацію окупантського м’яса та техніки. Нам доведеться складно, але шансів досягнути успіхів для окупантів я не бачу. Ще більше шанси близької "кончини" генерала-довб..ба наближає загроза неминучого прориву ЗСУ по лінії Сватова - Кремінна. Ч*обіки і погода відтягують цей прорив, але оперативна ситуація показує, що обвал фронту по цій лінії є неминучим.

Загалом, у Суровікіна дуже схожа доля як і Лапіна. Спочатку його називали генієм російської стратегії за бої під Северодонецьком та Лисичанськом, пізніше зганьбили за здачу Лимана. Обидва "генії стратегії" на все, що здатні - це знищувати запаси боєприпасів і солдат в безкінечних кількостях. Ну, зрештою це єдина ефективна стратегія в орківських мізках, кого б не ставили в них на командування. В науці це ще має термін "стратегічна культура".

Тому походу в новий рік Путін буде входити не з Бахмутом, а з новим командувачем СВО.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти