Путін злив свого вірного друга Пригожина

24 червня 2023, 13:38
До 1 липня залишився тиждень, Пригожин сподівався до останнього, що Путін не змусить саме його і його бійців йти за контрактом під Шойгу.
Пригожин
У Пригожина немає шансів на прощення, вважає Невзлін / фото: скріншот з відео

Путін не назвав Пригожина Пригожиним. Зате вимовив слово "зрада". У перекладі з путінського на людський це означає, що у Пригожина немає шансів на прощення.

Ніяких ігор, все по-дорослому. Операція "вогонь по штабах", про яку я неодноразово попереджав, входить у вирішальну фазу.

Чому саме зараз? До 1 липня залишився тиждень, Пригожин сподівався до останнього, що Путін не змусить саме його і його бійців йти за контрактом під Шойгу.

відео дня

Сподівався марно, Путін завдав йому смертельного удару в спину, зрадив по-справжньому – за всіма поняттями. Віддати справу всього свого життя, свого "Вагнера" Шойгу, ну як це можливо?

Мало того, це була спільна справа життя і Пригожина, і Путіна. Тут вже краще правда загинути, ніж бути до такої міри опущеним своїм найлютішим ворогом на очах у всієї зони.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Путін щойно злив свого вірного друга, можливо, найвірнішого. Віддав наказ про його вбивство. Всі вони жили і живуть за законами мафії, і вмирати будуть так само. Включаючи ватажка.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти