У Путіна було два товариші, і одного він нещодавно вбив

28 серпня 2023, 08:58
Крім Пригожина і Медведчука залишилися Лукашенко і Кадиров, але на них у Путіна ще менше надії.
Володимир Путін, Євген Пригожин
Одного зі своїх товаришів Путін нещодавно вбив / Колаж: Главред, скріншоти

У Путіна було два товариші, близьких друзів, яких він добре знав. Вони легко вгадували його побажання, смаки, страхи і надії - це Медведчук з України і Пригожин з Петербурга. Путіна і Медведчука пов'язувало чекістське минуле обох, і з Пригожиним глибока 20-30-річна дружба - це люди, яким він довіряв найскладніші справи в Росії і Україні. Обох їх, як вони не старалися, не любило найближче оточення Путіна.

Як цинічно і пафосно любить говорити Путін про своїх близьких друзів - Медведчук і Пригожин - це "люди складної долі, але талановиті бізнесмени". В результаті, один з них - Медведчук, потужно збагатившись за рахунок путінської Росії, "прогавив" Україну, залишивши її в руках Заходу, інший друг Путіна - глава ПВК Вагнер Пригожин виявився зрадником і сильно принизив російського президента перед усім світом.

відео дня

Залишилися Лукашенко і Кадиров, але на них у Путіна ще менше надії. Прийде час, Лукашенко і Кадиров легко відречуться від Путіна, і рятуючи себе, будуть сміливо виступати на Міжнародному кримінальному суді в Гаазі, даючи свідчення проти Путіна.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь у першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го-керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України, директор соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти