У Путіна істерика, його принизили

20 липня 2022, 10:02
Іран - це не лише приниження. Це ще й істерика.
У Путіна істерика, його принизили
У Путіна істерика, його принизили / Фото Reuters

Візит Путіна в Іран це:

1. Приниження. Вперше за останні роки Путін їхав на переговори без явної переваги. Він їхав прохачем.

2. Нічого нового він не добився і не отримав. Судячи з усього, його єдиний козир - вплив у Сирії, йому довелося розміняти на міфічні обіцянки допомогти з технологічним ембарго (ну нема в нього електроніки). Поки це лише обіцянки.

відео дня

3. Його головна гра - нафта і газ, якими він шантажуватиме Європу. Поки Європа тримається. Друга головна гра Путіна - криза біженців через продовольчі проблеми, поки знаходиться в стадії переговорів (можливо, імітації переговорів). Путін навряд чи робитиме жест доброї волі з вивезенням українського зерна, якщо не отримає за це щось взамін. Поки ми не розуміємо, що він може отримати взамін.

читайте такожТравми сучасної Росії4. Іран - це не лише приниження. Це ще й істерика. Те, що синхронно Путін, слуцький та Ушаков заговорили про переговори, означає лише одне - Путін усвідомив глибину проблеми та істерить. Йому потрібно прискорювати процеси по закінченню війни.

І останнє. Повторю те, що я писав і говорив багато раз - ніякої ядерної зброї для закінчення війни він не буде приміряти. По-перше, він трус, а, по-друге, це остаточно забере його в ізоляцію.

Більше західної зброї і все в нас буде добре.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти