У Путіна з'явився новий "день перемоги"

2 липня 2023, 06:20
У Путіна немає жодних успіхів ні у світовій політиці, ні на фронті, і тому кремлівська пропаганда намагається тепер зліпити "перемогу" з цілковитого провалу.
Владимир Путин
У Путіна з'явився новий "день перемоги" / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Путін розгорнув неабияку кампанію перемоги над путчем Пригожина. Тут вам і урочисті лінійки тилових російських військ, і промови і подяки тим, хто "придушив" той путч, і навіть мужні особисті прогулянки Путіна (ну, або його двійника) у натовпи людей.

Ще трохи і за масштабом святкування "перемога над Вагнером" сягатиме святкування "дня побєди" і походами "безсмертного полку".

У Путіна немає жодних успіхів ні у світовій політиці, ні на фронті, і тому кремлівська пропаганда намагається тепер зліпити "перемогу" з цілковитого провалу – провалу спецслужб, армії, розвідки.

відео дня

Путіну дуже хочеться продемонструвати світові, що він із самого початку "контролював" всю ситуацію і він досі має всемогутні спецслужби.

В це, певно, можуть повірити зазомбовані співвітчизники. Але хто в це тепер повірить у Пекіні, Вашингтоні, чи, тим більше, Києві?

Найдивніше в цій історії це те, що всі заколотники досі на свободі, а Пригожин вільно спілкується з журналістами.

Ще трохи і тих, хто знищував російських льотчиків – теж нагородять і подякують… І теж – за "придушення путчу".

Джерело

Хто такий Сергій Таран

Таран Сергій Вікторович (12 грудня 1969, Київ) — український політолог, син політика Віктора Тарана (Терена) та брат політолога Віктора Тарана, член політичної партії "Європейська Солідарність". Депутат Київської міської ради.
Закінчив з червоним дипломом Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом "журналістика" (1993 р.), а також з відзнакою — магістратуру Амстердамського університету за фахом "суспільні науки" (1998 р.).
З 1993 по 1996 рр. працював в українських виданнях "Молодь України", "Розбудова державі", аналітичному тижневику УНІАН.
Співзасновник Інституту масової інформації (1995 р.), — експертної організації, яка опікується захистом свободи слова в Україні, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти