Удари по мостах змінили плани недоГітлера

3 серпня 2022, 10:54
Базовим планом ще два тижні назад було повне захоплення Донецької області до зими і пропозиція переговорів для Заходу. Тепер "все перегралось".
Удари по мостах змінили плани недоГітлера
Удари по мостах змінили плани недоГітлера / Фото Reuters

Що відбулось на Херсонському напрямі.

За минулих два тижні окупанти в авральному форматі почали розгортати одне з найбільших ударних угруповань з початку війни. Для цього навіть пожертвували Ізюмським угрупуванням, яке все чекало на захоплення Слов'янська та Краматорська, і виходом на рубежі Донецької області.

То що ж сталось, що Путін так панічно почав готувати широкий наступ там, де зовсім його не планував? Все просто - наші удари по мостах вчергове змінили плани недоГітлера. Базовим планом ще два тижні назад було повне захоплення Донецької області до зими і пропозиція переговорів для Заходу. Тепер "все перегралось".

відео дня

Після знищення мостів в Херсоні і Новій Каховці, 49 і 22 армії окупантів могли потрапити під повне знищення, оскільки навіть відступати їм не було б як. Зрозумівши, що розгром двох армій буде серйозною поразкою, яку не вдасться перекрити прогризанням нашої оборони - Путлєр в авральному режимі почав перекидати все, що можна, на цей напрям. Щоб був зрозумілий масштаб - зараз там перебуває 90% всіх десантно-штурмових військ росії.

Зараз вони готують два удара саме на Кривий Ріг і Запоріжжя, а не Миколаїв. Це пов’язано з тим, що тільки взявши Кривий Ріг і Запоріжжя, вони зможуть врятувати логістику і своє правобережне угрупування.

Насправді, все це схоже на істерику, яка буде мати наслідком військову катастрофу для окупантів. Взяти два таких великих міста російська армія - неспроможна. Вони і невеликі міста беруть по півтора-два місяці, не те, щоб взяти хоч одне велике рівня Кривого Рогу чи Запоріжжя.

Ну і з нами Бог. Дощі настільки сильні, що важка техніка не може нормально просуватись в південних степах України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти