Зручний привід для розв'язання війни

14 грудня 2021, 08:20
У Росії почалися масові репресії - понад сто українців затримано за один день за абсурдними звинуваченнями.
Росія, силовик
У Росії почалися масові репресії / Reuters

З прийдешнім Новим (37-м) роком!

У помірно опозиційному середовищі було заведено заспокоювати себе - ну, все-таки, поки не 37-й рік. Дочекалися. У Росії почалися масові репресії (понад сто осіб затримано за один день) за абсурдними звинуваченнями, очевидно липовими справами "ворогів народу", "іноземних наймитів" у стилі 37-го.

Чекісти за єжовськими лекалами склепали справу якогось "підривного центру" МКУ. У ролі троцькістсько-зінов'євських нелюдів - українці. Нового Троцького звуть скромно - Краснов. Як і належить, він керує ворогами народу із закордону і підбурює їх до страшних злочинів, наприклад, як повідомляє ФСБ, "члени групи спалили копію Прапора Перемоги, а відеозвіт відправили в Україну".

відео дня

З повідомлення ТАСС:

"13 грудня. Федеральною службою безпеки у взаємодії з МВС та Слідчим комітетом РФ проведено оперативно-розшукові заходи та слідчі дії щодо виявлених у 37 регіонах Російської Федерації 106 прихильників українського неонацистського молодіжного угруповання "МКУ. Угруповання було створено громадянином України Єгором Красновим, 2000 року народження, оголошеним у міжнародний розшук - він діяв під заступництвом українських спецслужб.

Серед затриманих прихильників "МКУ" встановлено троє адміністраторів інтернет-спільнот даної організації, які пропагували за вказівкою Краснова екстремістську ідеологію і закликали здійснювати насильницькі акції. Ще двоє затриманих підозрюються у підготовці збройних нападів на освітні установи. Метою заходів було припинення інспірованої Красновим в різних регіонах Російської Федерації акції, в межах якої його прихильникам за допомогою месенджерів і соціальних мереж доводилися вказівки про вчинення терористичних актів і масових вбивств".

Порівняйте:

читайте такожКремль не хоче завойовувати Україну"Троцькісти і зінов'євці за прямими вказівками Л.Троцького, отриманими об'єднаним центром через спеціальних агентів, зосередили всю свою ворожу діяльність проти ВКП(б) і радянського уряду, головним чином, на організації терору щодо їх найвизначніших керівників".

(З обвинувального висновку у справі "Об'єднаного троцькістсько-зінов'євівського центру").

Не здивуюся, якщо наступним кроком українців звинуватять у підготовці замаху на нових "найвидатніших керівників" на чолі з "наївним". Зручний привід і для масової пропагандистської мобілізації, і для розв'язання війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти