Загроза від Російської імперії закінчиться не з Путіним, а тільки разом з нею самою

28 квітня 2022, 13:37
Підкорення Європи - стратегічна мета Путіна, перший етап реалізації якої - вторгнення в Україну.
Путина
Путін зібрався прибрати до рук не тільки Україну, але і всю Європу / Фото Reuters

Путін виявився справжнім наступником Єльцина на троні напівзгнилої, але марить про відродження імперії. Путінський курс на Імперську експансію почався ще при його попередженні. Причому, такими ж злочинними методами.

Іхтамнети в Абхазії, інтервенти в Придністров'ї, злочин проти людяності в Чечні, нахабне вихваляння в Приштині. Все це було прологом до нинішнього божевілля.

Були у Єльцина і абсолютно путінські мрії про панування в Європі, про те, щоб витіснити звідти США і стати гегемоном старого континенту. Він намагався вмовляти Клінтона: "про одне прошу: віддай Європу Росії. США не в Європі. Європою повинні займатися європейці... Можеш брати всі інші країни і захищати їх безпеку. Я візьму Європу і забезпечу безпеку їй... Білл, я серйозно. Віддай Європу Європі. Європа ще ніколи не відчувала себе ближче до Росії, ніж тепер".

відео дня

Нічого не нагадує? Цю п'яну маячню Єльцина тверезий Путін намагався нав'язати американцям за допомогою торішнього ультиматуму про "гарантії безпеки".

Саме підкорення Європи - його стратегічна мета, перший етап реалізації якої - вторгнення в Україну.

Єльцин просив, а не вимагав, не міг вести настільки амбітну імперську політику тільки тому, що у нього не було для цього економічних ресурсів (пам'ятаєте тодішні ціни на нафту), країна не встигла подолати наслідки краху радянської системи, а сам він був п'яний і хворий. Як тільки економіка встала на ноги і ресурси з'явилися, імперія пішла в новий кривавий наступ. Єльцин на той час давно пішов у інший світ. На його місце встав Путін.

читайте такожВстигни ткнути Путіна першим: як США вирішили перетворити Росію на ще одне СомаліЗагроза, яку ця імперія несе світу, закінчиться не з Путіним, а тільки разом з нею самою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти