Україна і російський "скотний двор": наскільки ж різні у нас діти

1 вересня 2022, 20:45
На відміну від нас, у країні під дивною назвою РФ, де в школах навчають лише науці "ненавидіти всіх", сьогодні зібралися діти мародерів.
школа
Наші славні дітки сьогодні пішли у свої класи / nus.org.ua

Перше вересня. 190 днів війни. Півроку мороку, трагедій, боротьби. І початок навчання у самий розпал цієї пекельної "спецоперації", яка за інтенсивністю, кровожерливістю та російською гидотою цілком схожа на Другу Світову. І яка також "вийшла" з 1 вересня 39-го… Звуки жаху майже ідентичні.

Постійні багатогодинні сирени та оглушливий свист крилатих ракет, які жадібно хочуть вбивати. І багато зруйнованих шкіл. 2061. Навмисно зруйнованих, бо "росіянам" знання не потрібні, а потрібні безликі та мовчазні раби. Зруйнованих, до речі, демонстративно, щоб потворні пропагандистські роти називали їх військовими об'єктами…

відео дня

І все одно наші славні дітки сьогодні пішли у свої класи, щоб навчатися. Щоб ще раз довести – ми обов'язково вистаїмо, ми обов'язково повернемо своє нормальне життя, бо ми – частина розумної сучасної цивілізації. Наші дітки, які абсолютно гідні своїх батьків-героїв, тих, що віддають життя за волю країни. Діти, які самі давно вже герої. Вони багато днів просиділи у підвалах. Вони рятували своїх чотирилапих друзів.

Вони мовчки терпіли все те, що звалилося на країну з волі Пекельного Політбюро Росії. Щоб пізніше, коли закінчиться виття чергової сирени, вийти на вулиці міст та збирати своїми дитячими талантами... гроші на армію. Дітки, які пишаються своєю країною і країна, яка божеволіє від своїх дітей. Сьогодні їхній день. День, коли вони стоять на шкільних лінійках із високо піднятими обличчями, на яких видно сльози рішучості. Вже тільки для того, щоб зняти обов’язкову плату з нелюдів, які зруйнували дитинство наших дітей, нам потрібно розірвати російську імперію…

До речі, про сморід імперії. На відміну від нас, у країні під дивною назвою РФ, де в школах навчають лише науці "ненавидіти всіх", сьогодні зібралися діти мародерів, діти вбивць, діти суб'єктів, які істерично приховують свої z- спотворені особи, коли їх нагороджують держнагородами за масові вбивства в інший країні. Чому? Бо самі вони чудово знають, що є абсолютними злочинцями та назавжди такими залишаться.

А потім, - трохи пізніше, коли сморід розвіється - "найкращі" фото цих суб'єктів будуть вдруковані у світові підручники історії як персоніфіковані ілюстрації нацизму XXI століття. То буде зовсім скоро. Хоча вже зараз похмурі російські шкільні підручники постійно доповнюють нові сторінки ненависті, де автори буквально смакують, чому черговий народ чи чергову країну росіяни нищать. Саме так "Скотний двор" виховує нелюдів, які потім намагаються наяву реалізувати Бучу чи Маріуполь….

Дві країни. Дві різні долі. І наскільки ж різні у нас діти. В Україні вони ростуть світлими та чистими людьми. У Росії ж триває щуряча ера ненависті до всіх. Тому завжди важливо вибрати правильну сторону. Важливо знайти у собі людину. Важливо не дозволити монстрам затягнути тебе до пекла брехливої історії. Важливо не народиться в сучасній РФ, щоб не потрапити на черговий урок ненависті…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти