Україна може спокійно дати здачі, вдаривши по російських портах

21 липня 2023, 08:37
Можна бити не тільки по Кримському мосту, який є складною мішенню, але і по нафтоналивних причалах на Чорноморському узбережжі Росії.
зернова угода
Росія завдає ударів по українських портах / Колаж: Главред, фото Вікіпедія

Росія заявила, що буде атакувати судна, що йдуть в українські порти, вважаючи, що вони везуть зброю.

В принципі, Україна може спокійно робити те ж саме з російськими портами на Чорному морі. Адже можна бити не тільки по Кримському мосту, який є складною мішенню, але і по нафтоналивних причалах на Чорноморському узбережжі Росії. Заявивши точно таку ж формулювання.

відео дня

Скорочення нафтового, зернового та інших експортів після того, як наші дрони в довільному порядку почнуть прилітати в російські порти, дасть цілком відчутний економічний ефект. Адже будь-який танкер, суховантаж, і просто причал може опинитися під ударом.

При цьому, нанесення таких ударів не вимагає якихось ресурсів, оскільки дрони можна пускати з будь-якого судна в акваторії Чорного моря.

Удари по Кримському мосту показали, що Україна може наносити асиметричний та ефективні удари. Ясна річ, що наші західні союзники будуть проти, але вони завжди проти.

Хто такий Юрій Романенко

Романенко Юрій Віталійович (нар. 26 грудня 1977, Волинська область) - український політичний журналіст, головний редактор Інтернет-видання "Хвиля", співзасновник Українського інституту майбутнього.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти