Україна нарешті почала виробляти власні міни

24 серпня 2023, 06:10
Такі снаряди на даний час найбільш розповсюджені для видів зброї, що знаходяться на озброєнні у ЗСУ.
Мины, Украина
Виробництво 120-мм мін / Колаж Главред, фото Українська Бронетехніка

Регулярно пишу про те, що Україна має створити власний ВПК. В ситуації, коли ми залежимо від настрою наших союзників, важко прогнозувати скільки українські військові зможуть продовжувати контрнаступ.

Сьогодні нашій країні передають зброю, техніку та снаряди, завтра можуть змінитися настрої серед наших партнерів. Тому вкрай важливо Україні налагодити власне виробництво снарядів та зброї.

Перші кроки для створення власного ВПК вже зроблені. Прочитав новину: "Українська Бронітехніка" налагодила спільне виробництво 120-мм мін з двома країнами НАТО.

відео дня

Такі снаряди на даний час найбільш розповсюджені для видів зброї, що знаходяться на озброєнні у ЗСУ. Ці міни використовують для знищення солдатів противника, техніки, укриття, вогневих позицій. Вони відповідають стандартам НАТО.

Зараз військові нарешті почали отримували тисячі нових мінометних снарядів, які виробляють в Україні. Власне виробництво дозволяє керівництву ЗСУ планувати воєнні операції та бути впевненим, що снарядів вистачить.

Простіше кажучи, більше своєї зброї – ближче перемога.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти