Україна недоотримала десять Олімпійських медалей

10 серпня 2021, 22:30оновлено 11 серпня 2021, 08:32
Можна побудувати сто доріг в країні, аеропортів і шкіл, але спорсмени тікатимуть з країни, де їх не цінують.
Ярослава Магучих
Ярославу Магучіх цькують за фото з Російський спортсменкою / Reuters

10 олімпійських медалей недоотримала Україна, бо спортсмени виїхали з країни і принесли медалі тим країнам, де живуть зараз.

Ярославу Магучих клінічні патріоти публічно, в своїх соцмережах назвали 'біосміттям' і 'тілом без ідеї', в коментарях до постів твориться щось страшне, таких слів я давно не читав у пабліках.

Щодня у Фейсбуці призначають нових винних у тому, що спортсмени-олімпійці розмовляють російською мовою, не так фотографуються, недостатньо танцюють гопак або погано носять вишиванки, а всього лише тренуються, прославляють свою країну і приносять їй рекорди і медалі.

відео дня

Можна побудувати сто доріг у країні, аеропортів і шкіл, але спорсмени тікатимуть з країни, де їх не цінують, туди, де їм створять умови і, звичайно, річ не в грошах.

Річ у тім, що дуже хочеться, коли відмовився від багато чого для спортивних досягнень, коли успішно виступив на Олімпіаді, отримати визнання, а не нескінченний хейт, причому від людей, які у своєму житті нічого, крім ненависті, не виробляють.

Вони не спортсмени, не тренери, у них немає і ніколи не буде жодних досягнень.

Вони професійні патріоти, які щодня вишукують своїх жертв.

Це їхня єдина діяльність.

читайте такожНа Олімпіаді в Токіо переміг В'ятровичВ Олімпіаді можна порахувати, скільки медалей недоотримала країна, в бізнесі, науці, в медицині та освіті цього не видно, але кількість лікарів, бізнесменів, вчителів, які виїхали, якщо порахувати, повірте, - шокує.

І багато хто з них виїхали не тільки через вигідні контракти, але й від такого ставлення.

Їх важко порахувати, але їх критично багато, і всі вони приносять тепер медалі в медицині, бізнесі і науці не в Україні!

А спортсмени, які в умовах практично знищеної спортивної інфраструктури досягають результатів - реально герої!

Побачите, потисніть їм руку, подякуйте.

Шановні спортсмени, дякую що в таких умовах тренуєтеся і домагаєтеся результатів і реально, а не на словах, прославляєте свою країну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти