Україна зобов'язана завдати удару по Білорусі, а Лукашенка повісити в Бучі

9 жовтня 2022, 19:37
Дорогі білоруси, можете навіть не сумніватися, що ми вами займемося.
Лукашенко армія Білорусь
Лукашенку взагалі краще не подавати ознак життя / Колаж сайт президента, Міноборони Білорусі

Білорусь вручила ноту, що Україна планує завдати удару по ній. Та не планує, а зобов'язана, тупорилі ви бл@ді.

Після всього, що ви зробили, Україна зобов'язана завдати удару по Білорусі і встановити там лояльний режим, а Лукашенка та інших військових злочинців повісити на розі Яблуньської та Вокзальної в Бучі.

Враховуючи, що сталося з Кримським мостом Лукашенко взагалі краще не подавати ознак життя і зайвий раз не нагадувати, що через вусату бл@дь в Україні загинули тисячі людей , а економіка отримала збиток в десятки мільярдів доларів.

відео дня

Тому, дорогі білоруси, можете навіть не сумніватися, що ми вами займемося. Відтепер для України недозволена розкіш мати на півночі Білорусь, яка створює загрозу нашим інтересам.

Тепер контроль над Білоруссю буде першочерговим завданням нашої зовнішньої політики. Цей контроль забезпечить наші позиції в регіоні і буде гарантією безпеки, що Бучі у нас не повторяться.

А ще ви повинні знати, що ваші російські партнери прямо зараз судорожно шукають контакти з кимось в Україні, щоб відповзти, як побитий собака.

Тому можете не сумніватися, що вас ніхто не захистить з Росії, коли Україна вирішить вами щільно зайнятися. Тому краще займіться своїм вусатим імбицилом, поки він не накоїв ще більше нам неприємностей. Втім, ми розуміємо, що це практично фантастика, тому вирішувати завдання вашої демократизації доведеться нам самим.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти