Україна сильно принизила Путіна

4 квітня 2022, 12:34оновлено 4 квітня 2022, 13:53
Путін зрозумів, що йому не вдасться взяти Київ. Тому він може обмежитися символічним звільненням Харкова чи Одеси або повністю "звільнити" Донбас.
Володимир Путін
Володимира Путіна зганьбила Україна і він не зупиниться / Reuters

Що буде далі? Це питання ми чуємо зараз постійно. І ніхто-жоден експерт чи міністр, президент Зеленський чи офіцер ГШУ не дадуть вам однозначної відповіді. І навіть цей ботоксний Кріт з бункера давно втратив контроль за процесом. Втім, Путіну все одно ніхто б не повірив.

Сценарії різні. Так що по якому саме будуть розвиватися події зараз, зі стовідсотковою гарантією сказати неможливо. Так що розберемо коротко три основних і будемо дивитися, як все розвивається.

Перший-короткостроковий. Путіну потрібно похвалитися своєю перемогою на 9 травня. Кров з носа. Не просто парад перемоги на честь дідів, а парад його особистої перемоги. Він, як всі ці совки, заморочений на символізмі і датах. Так що 9 травня особистий путінський тріумф в телевізорі повинен бути. Навіть якщо заради цього доведеться побудувати дерев'яний Хрещатик в Підмосков'ї для успішного штурму. Загримувати під Зеленського актора, який виголосить покаянну промову і підпише капітуляцію на камери. Маячня, звичайно, але тільки частково.

відео дня

Вові Путіну потрібна перемога 9 травня. Дуже. Все, далі Не важливо. Але під Києвом його військові отримали по зубах і відступили. Отримали міцно. І запам'яталися безглуздими розстрілами цивільних і тотальним мародерством. Так що спроба ще раз піти цим шляхом зустріне дуже жорстокий опір. Тим паче, мерів і чиновників, які зірвали підготовку оборони і створення реальних сил тероборони ми скоро замінимо. Або будемо діяти в обхід цих кривих елементів системи. Так що парад в Києві відпадає. Не склалося і не складеться. Які ще варіанти?

За великим рахунком, їх не так вже й багато. Оскільки захопити всю Лівобережну Україну не вийде, залишається всього дві можливих картинки. Перша-символічне "визволення" міст з сакральним для орків значенням. Парад у Харкові чи Одесі. Але їх ще спробуй візьми. Друге-повне "звільнення" Донбасу. У контексті його захисту від штурму, який нібито готував Київ. І тут можна взагалі розіграти перемогу. Тобто забути про Київ, Харків, Одесу і всю Україну - це завдання для телевізора. Оголосити, що хотіли просто захистити Донбас, але вийшло перевиконати план і розширити межі так званих ЛДНР. Ура, перемога, 9 травня, наливай!

Що потім? Війна не закінчиться, на жаль. Путін прекрасно вже розуміє, що мир для нього не означає зняття санкцій. Їх добиватимуть і далі. Плюс, Україна його принизила. Дуже сильно принизила. Всі ці, вибачте за лексикон, гопницькі понти з другою армією світу, розбиті в мотлох. Він публічно зганьблений. Опущений українцями мачо - жалюгідне видовище.

читайте такожЧому Росія так швидко відступила від КиєваОсобливо жалюгідне, бо він публічно заявляв, що такої країни не існує, що подобається - не подобається, що порвати нас на шматки питання пари днів. І натовп лемінгів все це радісно повторював за своїм фюрером. Це фіаско і ганьба. Так що будуть обстріли. Будуть спроби наступу. Підлі удари по мирних кварталах. Та й Україна не зовсім щоб готова віддавати території. І у відповідний момент у Донецьку, Луганську та Сімферополі буде високо піднято український прапор. Так що наберіться терпіння. Росія вже програла. Але ми ще не перемогли.

А я нагадую, що ми повинні допомогти екіпірувати по повній програмі наших чудових хлопців зі спецпідрозділу ХОРТ. Вони чудово кошмарили орків у моїй рідній Бучі і далі продовжать своє полювання за скальпами. Через деякий час підуть в автономку. І я дуже хочу, щоб завдяки нашій допомозі по поверненню вони надіслали коротке - завдання виконане, у нас без втрат. А у орків Нехай земля горить під ногами. Жодної добраніч. Жодного дня без втрат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти