Україна вже є членом НАТО

10 квітня 2023, 06:22
Вступ НАТО у війну неможливий без того, щоб Америка це підтримала, тому що потрібна американська військова міць, в тому числі ядерна.
Українські військові, НАТО
Не варто морочитися тим, буде Україна офіційно в НАТО після перемоги або до / 59 ОМПБр Якова Гандзюка, УНІАН

Всі розуміють: Україна вже є членом НАТО, причому єдиним, який веде війну за те, заради чого НАТО і створювали. НАТО взагалі створювалося в 1949-му році, щоб врятувати Європу від російського (ну, тоді - радянського) вторгнення, просто в той час потенційна лінія розмежування проходила в районі річки Рейн, а зараз вона проходить по Дніпру. Але, в принципі, йде та сама війна, заради якої НАТО було створено, до якої НАТО готувалося десятиліттями. Цю війну сьогодні веде одна країна - Україна і платить страшну ціну за те, що НАТО виявилося не здатним цій війні запобігти.

Деякі стверджують, що країни НАТО не готові задіяти п'яту статтю Статуту для захисту України. Як не дивно, може, і готові. Польща, Великобританія - чому ні? Однак проблема не в них - вирішальна роль в НАТО, очевидно, відведена Америці.

відео дня

Вступ НАТО у війну неможливий без того, щоб Америка це підтримала, тому що потрібна американська військова міць, в тому числі ядерна, яка стримає будь-якого потенційного агресора. Я не думаю, що вдасться бюрократично проломити членів НАТО, якщо виходу на кордони 91-року не буде.

Якщо припустити, що більша частина окупованих територій звільнена, але питання Криму зависає, то це була б вкрай несприятлива ситуація. Всі ж розуміють, що Україна не відмовиться ні від якої своєї території і зараз потрібно не морочитися тим, буде Україна офіційно в НАТО після перемоги або до, а вирішувати головне завдання: війна повинна бути виграна, український прапор повинен бути піднятий в Севастополі.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти