Україна виграє війну наступного року

20 липня 2023, 19:20
Неминуча перемога України в цій війні — наш початок на майбутнє. Як ми ним розпорядимося, залежить від нас самих.
ЗСУ, війна, українські військові
Україна виграє війну наступного року, переконаний Каспаров / фото: 14 ОМБр Романа Великого

Наступний рік буде вирішальним – це одночасно і хороша новина, і трагедія. Україна виграє війну наступного року - жодних сумнівів у цьому у мене немає. Все йде до того, що Україна звільнить всі свої території, а український прапор майорітиме в Севастополі. Трагедія полягає в тому, що війна триває набагато довше, ніж могла б тривати, забираючи людські життя.

Я впевнений, що доля буде прихильна до України після всіх випробувань і трагедій. Вже сьогодні Україна стала символом боротьби за свободу у світі, а після перемоги стане найважливішим геополітичним плацдармом демократії. Ніхто не розуміє цінність свободи краще, ніж українці, які платять за неї найвищу ціну в світі.

Ми повинні діяти. Доля - це не тільки питання удачі, це багато в чому питання вибору. Багатьом доведеться робити дуже різний вибір. Україні в цьому плані простіше, тому що вона свій вибір зробила і за цей вибір платить. Світ розвивається, і це роблять вільні люди.

відео дня

У цій жахливій війні ми бачимо, як відрізняється зброя, зроблена людьми у вільному світі, і зброя, яку роблять у невільному. Як воюють люди, які знають, за що вони воюють, і ті, кого відправляють на бійню, як кріпаків.

Напевно, в глобальному сенсі, трагедії, війни — це можливість для всього людства побачити і усвідомити цінність речей, які знаходяться на периферії свідомості, коли все добре. Тільки вільна людина може творити і змінювати світ, і я впевнений, що ця перемога дасть поштовх справі свободи на всій земній кулі. Неминуча перемога України в цій війні — наш початок на майбутнє. Як ми ним розпорядимося, залежить від нас самих.

Джерело

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський та російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх Шахових олімпіад. Окрім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров – активний противник путінського режиму та війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем та переховується в Хорватії, громадянином якої є з 2014-го року, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти