Українцям слід підкрутити приціл і перестати стріляти в себе

14 червня 2024, 11:12
1517
Нам не вистачає буквально всього. В нас критична ситуація буквально у всьому. І нам, як ніколи, потрібне одне просте розуміння.
Українцям слід підкрутити приціл і перестати стріляти в себе
Володимир Зеленський / Фото: ОП

Давайте я один раз напишу. Ви похейтите. І далі будемо робити все для фронту знову без політики.

Зеленський ініціював безпекові договори з найсильнішими країнами світу - "фу, ганьба, краще б посадив Ермака".

Зеленський ініціював самміт миру, щоб мати додатковий важіль тиску на Росію - "фу, ганьба, краще б побудував фортифікації".

відео дня

Щоб не робив Зеленський - все не так. Щоб не робила влада - вона погана. Щоб не робив президент (я не голосував за Зеленського) - це погано, бо це не наш президент.

Вибачте, але подивіться навкруги. Ви нічого не помічаєте? Нам не вистачає буквально всього. В нас критична ситуація буквально у всьому. І нам, як ніколи, потрібне одне просте розуміння.

І звучить воно так: цей президент буде президентом до кінця війни. Це НЕ змінити. І саме з цим президентом і владою ми будемо перемагати Росію. Бо виборів під час війни не буде.

Отже треба перемогти. І треба вчитись допомагати всупереч своїм політичним поглядам. Погано? Пропонуй рішення. Погано? Заходь на посаду і рули. Погано? Допоможи виправити. Спробуй. І коли не вийде - спробуй ще.

З корупцією треба боротись всіма силами. Я хочу це підкреслити і підтримати колег, які роблять розслідування. Всіма силами воювати, бо корупція вбиває.

Але всіма силами воювати з тим, що є в інтересах України (а саме безпекові угоди та самміт миру) - це воювати проти самих себе. Просто і тупо бити у власні ворота!

Я знаю, що ви не згодні. Я знаю, що хочеться знайти винного. Я знаю, що "все просто і очевидно". І можна на мене також надіти будь-який зручний ярлик.

Але я не уявляю, як ми переможемо, якщо взагалі втратимо здоровий глузд і почнемо знищувати здорові клітини разом з ураженими.

Оце - погано, оце - добре, оце - погано, оце - добре.

Це просто. Якщо ми справді хочемо перемогти Росію, а не чекаємо з щасливою посмішкою ідіота, щоб "у Зеленського не вийшло", треба підкрутити приціл і перестати стріляти в самого себе.

Ще раз: бити туди, де погано. Не чіпати те, що в інтересах України, навіть якщо поруч з цим прізвище політика, який вам не подобається.

Доповідь закінчив.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти