Українці можуть погнати Путіна до Уралу: чому війна скоро закінчиться

20 березня 2022, 13:43оновлено 30 березня 2022, 16:57
Путінська Росія б'ється в агонії. Її утримує від розвалу тільки ядерна кнопка в руках маніяка – останній аргумент божевільного.
Путін сьогодні як загнаний звір
Україна може погнати Путіна до Уралу, але нам скажуть – обережніше, це ядерний маніяк, тому поки що його виженемо тільки з України / Макс Левін

Війна закінчиться скоро, тому що ворог розбитий. Він був розбитий ще в перші чотири дні війни – найважчі, коли величезні колони від Бородянки через Макарів до Гурівщини з прапорами і піснями заходили в Україну. Отримали по саме не хочу, злякалися, закопалися, огризаються, всього бояться...

Так, тиснуть на Маріуполь. Там складно. Маріуполь відірваний від основних сил.

Так, луплять по містах. Від безсилля.

відео дня

читайте такожZaporebrik - територія нових варварів: чого Росія хоче від України

З першого дня я бачу на передовій настрій наших людей – військових і цивільних: вони готові рвати нечисть на частини. Також я бачу поведінку "непереможних воїнів", які закопуються в землю і повністю втратили ініціативу, ці "солдатики" бігають по селах у пошуках "пожерти і покурити", п'яну російську офіцерню, глумиться від страху перед неминучою розплатою над жінками і дітьми.

Це – агонія.

Агонія путінської Росії, яку утримує від розвалу тільки ядерна кнопка в руках маніяка. Всі її бояться – і російські "еліти", і наші західні друзі. Останній аргумент божевільного.

Якби не ризик ядерного апокаліпсису, війна давно б закінчилася.

Путін сьогодні як загнаний звір. Ми можемо погнати його до самого Уралу, але нам скажуть – обережніше, це ядерний маніяк. Тому ми виженемо його поки що тільки з України. Скоро.

Юрій Касьянов, волонтер, блогер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти