Україні доводиться розгрібати наслідки нерішучості Заходу

16 квітня 2022, 13:11оновлено 16 квітня 2022, 14:12
Сьогодні мова йде про життя і смерть людства. Але реально бореться за це тільки Україна і українці, віддаючи за це свої життя.
війна в Україні
Захід хоче розібратися з Росією ціною життя українців / Reuters

Україні критично важливо, щоб Захід запровадив ембарго на вуглеводні. Поки що тотально цього зробити там не наважуються, особливо ряд країн старої Європи - Франція і Німеччина. Путін тільки на торгівлі нафтою отримує на війну 1 млрд$ в день. Ембарго не вводиться країнами Європи тільки з економічних міркувань. Економісти порахували, що ВВП в Німеччині і Франції протягом декількох років впаде на 2-3%. Поки поставки вуглеводнів не будуть диференційовані і компенсуватися від інших постачальників. У 2020 -2021 році - в розпал пандемії ковіду - падіння ВВП в розвинених країнах склало (-5%). І що, хтось помер в Європі з голоду?

Сьогодні мова йде про життя і смерть людства. Але реально бореться за це тільки Україна і українці, віддаючи за це свої життя. Існує один шлях припинити війну швидко - це перекрити в РФ потік нафтодоларів. Ембарго. І ви, панове, торгуєтеся " на скільки у вас подорожчає бензин?". І цей світ називає себе цивілізованим.

Разом з тим, Захід бажає перемоги над ра**истами Кремля руками і ціною життя українців. Він бажає покінчити з проблемою вічної загрози і ядерного шантажу, що виходить від Кремля. Горезвісна битва на Донбасі (нібито фатальна, вирішальна) почнеться з дня на день. Рашисти перевершували Україну в живій силі і кількості озброєння. ЗСУ перевершує ра**истів у моральному дусі та мистецтві ведення війни. Запорукою перемоги над ра**истами є широкий спектр поставок Заходом сучасного озброєння в достатніх обсягах. Днями в медіа опублікували останню поставку озброєння США на 1 млрд. Серед іншого вже є важке наступальне озброєння. Артилерія - гаубиці 155 калібру (18 штук); дрони камікадзе останнього покоління 300 штук. тощо. Я привів кількість і вона сміховинна. Гаубиць має бути не менше 250 штук. Дронів-камікадзе 2500-5000 штук і т. д. це якщо потрібна перемога в битві за Донбас!

відео дня

При всьому прагматизмі і вмінні планувати, в Білому домі і Пентагоні, Сенаті і Конгресі якось так вийшло, що життєво важливий для України закон "Про Ленд ліз Україні" завис. Конгресмени пішли на канікули і не проголосували його. Разом з тим, в Україні час до початку битви на Донбасі йде на години і часу, щоб чекати коли Конгрес повернеться з канікул, в України не залишилося.

У хвилини миру фатальні якось воно все незграбно, панове партнери.

читайте такожСхідний сусід йде врознос: коли в Європі почнеться нова війнаПри цьому в частині підтримки України вчасно радує ставлення Великобританії і прем'єра Бориса Джонсона. Тут Допомога вчасно і в достатніх обсягах. У державі відчувається традиція виконання джентльменських обіцянок і поведінки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти