УПЦ МП - ефективна зброя Росії зі знищення нашої країни

19 жовтня 2023, 18:01
Роками там у молитву "домішували" політику. Політику не нашої держави.
УПЦ МП - ефективна зброя Росії зі знищення нашої країни
УПЦ МП 9 років ідеологічно роззброювала і роззброїла багатомільйонну аудиторію своїх церков / фото: УНІАН

УПЦ МП - ефективна зброя росії по знищенню нашої країни. І вона має скласти цю зброю на цій війні.

Людей, які ходили до цих церков роками накручували і докрутили до стану, в якому їм стало цілком байдуже, якої країни буде прапор на тій території, де розташовується їх храм.

Роками там у молитву "домішували" політику. Політику не нашої держави.

відео дня

Для них роками створювали вигадану історію про гноблення церкви саме в Україні для того щоб ті хто виступають за цей патріархат автоматично відчували ворожість до і небезпеку від української держави. І зовсім нічого не "проповідували" про те, що станеться зі священником або відвідувачами цієї церкви у разі якщо на території росії вони будуть виступати за український національний інтерес. Так як вони це робили на нашій території, виступаючи за російський.

УПЦ МП серед інших проросійських сил від початку російського агресії 9 років ідеологічно роззброювала і роззброїла багатомільйонну аудиторію своїх церков.

І навіть особисто Онуфрій назагал продовжував повторювати мантру про "гражданскую войну", тримаючи у кишені своєї ряси свій російський паспорт.

Процитую свій текст "Гражданін Онуфрій" за квітень поточного року:

"Цілком зрозуміло, чому почалася історія довкола Української православної церкви, яка розгортається протягом останніх місяців, але й досі неясно, чим це все закінчиться.

Як показує приклад митрополита УПЦ, владики Павла, топові сановники тривалий час маневрували між церковною владою Москви і географічним розташуванням у Києві.

І навіть той-таки владика Павло попри всі злочини, які щоденно, починаючи з 24-го лютого 2022 (а насправді з 2014 року), скоює Росія, спромігся жодного разу не засудити дії президента Російської Федерації Володимира Путіна. І, маючи професійний хист до погроз, жодного разу не спрямувати їх на безпосереднього керівника повномасштабного наступу РФ.

Неспроможність УПЦ обрати сторону та пліч-о-пліч зі своїм народом працювати на перемогу саме тієї держави, на території якої розташовуються приходи та прочани, призвела до великої кількості запитань та скандалів навколо регілійної організації.

Хто такий Михайло Ткач?

Михайло Ткач - журналіст-розслідувач, кореспондент видання "Українська правда". Народився у 1988 році у Дніпропетровську. Здобув освіту журналіста у Дніпропетровському національному університеті імені О. Гончара. Працював у програмі "Гроші" (1+1). У 2016-2021 - журналіст програми "Схеми" української редакції Радіо Свобода. Відомий розслідуваннями, зокрема і щодо перших осіб держави. Під час повномасштабної війни випустив ряд розслідувань щодо осіб, які виїхали з України і ведуть розкішний спосіб життя.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти