Вусатий фюрер точно воюватиме

22 жовтня 2022, 19:20
Північний фронт потенційно найбільш небезпечний для нас: удар звідти загрожує перерізати комунікації.
Лукашенко Путін війська
Вусатий фюрер точно воюватиме, вважає Касьянов / Колаж пресслужба президента Білорусі, УНІАН, Міноборони Білорусі

Лукашенко заявив, що ні з ким не збирається воювати. Отже, тепер уже точно буде, рішення прийнято. Півтора мільярда доларів російського кредиту вусатий фюрер повинен відпрацювати.

Водночас у нас приймається закон, який скасовує виплату "похоронних" легіонерам, в тому числі - білоруським бійцям. Не знаю, чим там думають депутати і чиновники, але будь-яку чесну людину, хто воює сьогодні за Україну, треба цілувати в усі місця. У тому числі - посмертно. І особливо - білорусів.

Північний фронт потенційно найбільш небезпечний для нас: удар звідти загрожує перерізати комунікації, перервати постачання воюючої армії, розділити країну на дві частини. Але одночасно Білорусь може виявитися тим самим тригером, який запустить процес руйнування Російської імперії зсередини.

відео дня

Ми пам'ятаємо, як відчайдушно білоруси чинили опір режиму Лукашенка два роки тому. Ми знаємо, що білоруська армія не хоче, і не буде воювати проти нас.

Так чому ж досі на території України не працює законний білоруський уряд?.. Чому досі не створені білоруські національні військові частини, готові звільняти Білорусь?..

Ми не використовуємо і десятої частини тих традиційних можливостей, якими під час війни користувалися всі воюючі сторони для ослаблення режиму противника. Немає уряду Росії у вигнанні, немає законних народних адміністрацій Бєлгородської, Ростовської областей, не чути навіть уряду Криму...

Не все ж робити хлопцям з ЗСУ. Треба залишити частину роботи патріотам Білорусі і російським демократам. Війна надовго, і кожен багнет маэ значення.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти