Вухатий фраєр лоханувся і огріб купу трупів

26 липня 2022, 19:04
Якби Путін не був самовпевненим бовдуром, то він провів би незалежний аудит на предмет коштів, витрачених на підготовку населення України до вторгнення.
Путін, армія РФ
Путін лоханувся і огріб купу трупів / колаж УНІАН

Менталітет, що визначає модель поведінки і диктує стратегію рішень, зіграв з совкопітекамі злий жарт. Все-таки, ця генерація, яка прийшла на зміну совкам, які були просто ліниві і заздрісні, виявилася настільки тупою, бездарною і корумпованою, що не могла не програти все і вся. Якби Путін не був самовпевненим бовдуром, то він неодмінно провів би незалежний аудит на предмет коштів, витрачених на підготовку населення України до вторгнення.

Злодійкуваті генерали і радники навалили йому на вуха локшини про готовність українців "з цвєточками зустрічати російських визволителів", а капловухий паханчик – взяв, та й повірив. Тому що в його черепі навіть не крутилася думка, що його можуть банально обманювати. Як із середньостатистичною зарплатою по країні або індексом щастя в процвітаючому лепрозорії. Тому що знизу доверху накралися і набрехелися настільки, що самі повірили в тупу пропаганду по телеящику; тому що в результаті веселої деградації країни весь її згуртований колектив піднімався по сходах, що ведуть вниз, в саме пекло.

Бо система розвивалася по низхідній спіралі: діяльних – загнобили, незручних – повбивали, здатних – видавили. Весь останній рік Путін, обдурений власною челяддю, готувався до вторгнення, в той час як "ліберальні аналітики" пережовували жуйку на тему, як він "обпісяється і не наважиться". А він зважився і вторгся.

відео дня

І жодна аналітична мразота не повісилася, а класично перевзулася в повітрі і завела шарманку про те, що "адже ми цього не виключали!" І понеслися за кордон літаки з "хорошими росіянами" - ліберальними разочарувашками, наляканими айтішниками і пересравшими навальняшками. Всі останні роки вони іржали над алармістами і "розумно пхали" фашистські бюлетені в пеньки, беручи участь в червоно-коричневих іграх, то обнуляючи фюрера з Конституцією, то – вибираючи комуністів за призовом Навального і його зграї шахраїв. Ось і накидали купу мілітаристського лайна, яке наповзло на горизонт і завалило собою всю печеру.

читайте такожУ Путіна істерика, його принизилиЯк тут не ломанутися в забугор'є, коли людожер озвірів остаточно, і навіть з найледачіших глибинаріїв "зіги" з іклами полізли? А ті, хто залишилися всередині колектора, натягнули маску образи і почали проклинати колективну Європу, що включила санкції: мовляв, стільки років цілувалися з Путлом, жерли його нафту з газом, а тепер носи повернуть? Санкції ваші б'ють не стільки по Путіну, скільки по нашій ліберальній морді. Ми ж, звичайно, утремся, але, якщо наш фраєр-покидьок завтра метне що-небудь ядерне в ваші зніжені паски – нишком поаплодуємо. Бо так вам, євро-засранцям, і треба!

Весь цей профашистський козлятник - яку б безневинну пику не корчив - в глибині совкової душі виправдовує всі свої колишні рухи тіла. І колаборацію з системою, і участь у спец-виборах, і оплату податків у фашистську казну. І гнівно засуджує тих, хто допускає можливість бомбардувань російських міст з боку України. Як деградація не буває фрагментарною - так і фашизація теж завжди тотальна. І якщо система набула коричневого відтінку – то в цій субстанції замазалися всі. Вухатий фраєр лоханувся і огріб купу трупів, яких зустріли не квітами, але щедрим вогнем на поразку. 153-й день він бере Київ, хоча планував впоратися за 3 дні. І це лише мала частка тієї ціни, яку доведеться заплатити.

читайте такожПутіна потрібно"мочити в сортирі"Авантюра зі спробою захоплення України обернулася розчаруванням колективного Заходу в Росії як державі, і в росіянах – як народі. Якщо раніше умовний Захід закривав очі на багато мистецтва стрімко дичавілого гегемона, то після вторгнення варварів в сусідню країну рішення про майбутнє печери визріло само собою. Для Російської імперії більше не буде місця на політичній карті світу.

На Заході набирає популярність ідея деколонізації Росії шляхом надання корінним народам священного права на самовизначення, яке було заміщено федералізацією. А для остаточного перекидання імперії, що хитається, в хаос, розглядається ідея визнання РФ країною-спонсором тероризму. За фактом вона є такою вже давно, але до останнього моменту у неї ще був шанс одуматися і змінити напрямок вектора, але вона вважала за краще офашизіти. Після такого визнання події закрутяться з подвоєною швидкістю.

По-перше, істерика в Кремлі запустить механізми "відплати". Це може бути як масований удар по території України, так і нагнітання напруженості на польсько-литовському напрямку. З огляду на ступінь упоротості путло-оточення, можна не виключати і натискання "ядерної кнопки".

По-друге, ярлик спонсора тероризму остаточно поставить Росію в ряд держав-ізгоїв, з якими ніхто з пристойних країн і бізнес-компаній не захоче мати ніяких справ. Це відкине територію і її населення вглиб минулого століття - і технологічно, і ментально. Тобто, деградант-совкопітек поповзе ще глибше в печеру, де мутує в абсолютного дикуна. І, нарешті, це розв'яже руки мисливцям за путло-відьмами. Кожен генерал або чиновник, наближений до Путіна, перетвориться на подобу Сулеймані, якого успішно "приголубили" розумні ракети, а сам лисина-фюрер буде вибирати між долями Бен Ладена, Хуссейна або Каддафі. Ці хлопці теж досить довго дерзили всьому світу, поки той, нарешті, не перетворив їх на мертвих засранців.

читайте такожАгент Путіна всередині ЄвропиНавряд чи ми побачимо великий вселенський феєрверк. Швидше за все, це буде остання і відчайдушна спроба помститися за неминучу поразку у війні з Україною. Можливо, щось навіть і вибухне, подарувавши світу ще пару "заповідних радіоактивних зон". Але після цього всередині Росії схлопнется все. Долар коштуватиме сотні тисяч умовних деревинок, на які буде неможливо що-небудь купити. Продукти зникнуть з прилавків, а населення охопить паніка, яка спровокує печерну битву всіх проти всіх. З грабежами, мародерством і страшною хвилею насильства. А відморозки, які повернулися з війни, завершать цю оргію жорстокості веселою розчленьонкою.

Заходу ж доведеться взяти на себе малоприємну місію з охорони особливо небезпечних об'єктів і роздачі їжі аборигенам в обмін на радянський ядерний мотлох. На жаль, але "прекрасної печери майбутнього" системним совкопітекам побудувати не судилося. Навіть з пропусками "ліберальних іноагентів", які система сьогодні роздає особливо щедро, сподіваючись на швидке перезавантаження. Але отримані травми виявляться несумісні з життям. Так що яшини і каци, шендеровичі і шульмани, волкови і мілови будуть приречені бовтатися в спіралях забуття, судорожно шукаючи відповідь на питання: Як же вони могли так лоханутися?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти