Встигни ткнути Путіна першим: як США вирішили перетворити Росію на ще одне Сомалі

27 квітня 2022, 16:11
Росія повинна ослабнути настільки, щоб більше не змогла ні на кого напасти, тому США відкрило засов, через який в Україну надходить сучасне озброєння.
Україна, США
Весь світ прокинувся і почав допомагати Україні перемогти Росію / Reuters

Президент США Джо Байден вирішив змінити стратегію щодо Росії. Якщо раніше у Вашингтоні планували, як зробити це вторгнення стратегічним провалом для Росії, то зараз зусилля Штатів націлені на російську оборонну промисловість, "щоб підірвати економічну і військову міць РФ".

Росія повинна ослабнути настільки, щоб більше не змогла ні на кого напасти, заявив глава Пентагону Ллойд Остін. "Ми хочемо, щоб Росія була ослаблена до такої міри, щоб не могла робити те, що зробила під час вторгнення в Україну. Вона вже втратила значну частину військового потенціалу і, відверто кажучи, значну частину військ. І ми хочемо, щоб вони не могли швидко відновити цей потенціал".

Прес-секретар Білого дому Дженніфер Псакі пізніше повідомила, що слова Остіна відображають позицію адміністрації президента США.

відео дня

Заслінка з озброєнням відкрилася, і в Україну хлинув просто селевий потік важкого і найсучаснішого озброєння. Гаубиці, САУ, керовані снаряди "Ескалібури", танки, ППО, ПКР, боєприпаси, дрони всіх можливих видів і родів, авіація і протитанкові Джавеліни з нлавами і стінгерами.

Це щось неймовірне. Весь світ прокинувся і, здається, почав грати в гру-Встигни ткнути Путіна палицею по яйцях і ти.

Найголовніше в цьому, мабуть, артилерія. Як тільки будуть сформовані і навчені нові бригади - ця дискотека засяє зовсім іншими вогнями. Повірте мені, росіяни.

Україна переможе.

Тепер без варіантів.

Ви мріяли повоювати з НАТО? Мріяли помірятися залізом з США? Дійти танками до Ла Маншу? Повторити в Берліні? Посміятися "Іскандерами"? Сувалковський коридор і острів Готланд?

Тримайте, придурки. В обидві руки тримайте!

читайте такожПутін потрапив у пастку США: війна в Україні для Росії стає занадто дорогим задоволеннямВсі бажання мають виконуватися.

З вас зроблять Північне Сомалі. З усіма супутніми. Озброєні алкоголіки на блокпостах, банди малоліток-вбивць, собачатина на вогнищах в бочках посеред площі, викрадення, вбивства, работоргівля — це тепер ваше майбутнє.

І воно зовсім не так далеко, як здається.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти