У найближчі сто років нам з росіянами краще не контактувати

13 грудня 2022, 06:20
Путін - це просто голова, що балакає, 100 мільйонів осіб. Він просто озвучує їхні "хотєлки".
Російські військові
У найближчі сто років нам з росіянами краще не контактувати, вважає Світан / Telegram, Радіо Свобода

Для чого Росії потрібно було все це починати, щоб так бездарно програвати війну, крок за кроком?
Це проблема російського менталітету, російського генотипу, російської психоматриці, яка записується до п'яти років і відтворюється в кожному новому поколінні.

Це проклята країна, це проклята територія, це проклятий богом народ. Його можна прикрити точно так же, як свого часу прикрили Північну Корею.

Це проблема генетики. Від росіян потрібно просто огороджуватися. Ніякого контакту з ними після нашої перемоги. Забути років на сто про цей народ як про якийсь світовий функціонал. Має змінитися чотири покоління, і лише потім з ними можна буде намагатися контактувати.

відео дня

Проблема - у всьому народі. Виходячи з і російських, і наших соцопитувань, приблизно три чверті (до 75%) населення Російської Федерації виступають за те, щоб знищити Україну, цілий народ. А це в чистому вигляді геноцид. Це нацистський ген, який звідкись був витягнутий і культивований, тому ми і маємо такі проблеми.

Це проблема Росії, не наша. 100 мільйонів генетичних виродків, які зараз населяють російську територію, повинні протягом ста років вимерти. А далі все-таки там візьме гору певна позитивна динаміка: знайдуться домінантні гени, які з цього народу відтворять більш-менш іншу націю.

Але в найближчі сто років нам з росіянами краще не контактувати.

Все населення Росії, 100 мільйонів осіб зомбовані. Хоча справа навіть не в цьому, а в тому, що є певні генетичні проблеми у російського народу. Йому нереально змінитися в рамках одного покоління – має змінитися кілька поколінь, щоб вийшов народ з новою психоматрицею. А нинішнє покоління росіян помре з ідеєю про те, що українці – це недонація, недолюди, які підлягають знищенню.

Путін - це просто голова, що говорить, цих 100 мільйонів людей. Він просто озвучує їх хотєлки. А тому всередині Росії немає ніякої сили, яка б могла зупинити війну або змусити Путіна виконати дії для її припинення. Це може зробити тільки наш тиск – Збройних сил України.

Роман Світан, військовий експерт, полковник запасу, військовий льотчик-інструктор, спеціально для Главреду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти