У бункері Путіна запахло смаженим, або Чому Росія приречена на поразку

9 квітня 2022, 13:22
Путін побоюється повертатися в довоєнні межі, тому що тоді це означатиме його поразку у війні. Тому він все ж полізе брати Донбас.
Володимир Путін
Володимир Путін, схоже, став розуміти, що йому не виграти війну в Україні / УНІАН

Судячи з усього, до бункерного довбо...ба стало доходити, що йому готують в Україні. Причому, що характерно, на такому рівні, що анонсована і широко розрекламована "Битва за Донбас" може навіть не відбутися.

Дві речі, які трапилися в США, спочатку "насторожили" кремлівського придурка, а потім, судячи з усього, переконали в тому, що йому готують пастку.

Перша - генерал Міллі недвозначно "натякнув" на рахунок того, що війна може бути довгою, причому "дуже довгою". А потім він же заявив про те, що в неї "... рано чи пізно можуть бути втягнуті і провідні країни світу"... Більш прозорого і недвозначного натяку-послання для Кремля, на рахунок того, що "ця війна закінчиться зовсім не так, як розраховує Кремль", важко собі уявити.

відео дня

Друга - ленд-ліз для України виплив на поверхню. І в Кремлі нарешті відчули в повітрі щось таке, що "погано пахне" і, звіривши свої терміни і плани по "підкоренню непокірних хохлів", прийшли до висновку, що все це підкорення може закінчитися великою купою гі...на, прямо на весь Донбас і Кримський півострів.

Після слів генерала Міллі і одноголосного " ленд-Ліза для України "в американському Сенаті в Кремлі, м'яко кажучи," трохи а...уели". Аж до того, що Пєсков почав "заговорюватися" про "значні втрати російської армії в Україні і страшну трагедію". І, що характерно, наступного дня його не розстріляли як зрадника Батьківщини і в тюрячку за дискредитацію ЗС РФ не посадили.

У зв'язку з усім цим думається, що судячи з усього в Кремлі стали всерйоз побоюватися за свій план-мінімум по відхопленню собі замість всієї України її південно-східній частині у вигляді міні-Новоросії і подачі всього цього дійства як "успішного виконання плану спеціальної військової операції".

Ну, власне, нічого дивного в тому немає.

Якщо довбо...б капітально так тупанув 24 лютого, то хто йому сказав, що зістрибнути з цієї "тухлої теми" буде так легко? Тим більше, що американці зовсім не схильні прощати противника, який так по-дитячому і явно сам підставився.

Особисто я вважаю, що довбо...б все ж полізе "брати Донбас", просто тому, що діватися йому нікуди в нинішній ситуації. Авось вигорить.

Але не цього разу. Дебальцеве - 2.0 сьогодні не зіграє. Генерал Міллі на слуханнях це досить чітко проартикулював.

І в Кремлі це вже теж відчули. Тому, власне, і почали е...алом кремлівського пургомета в публічній площині "мацати тонкий лід" своєї майбутньої поразки.

Найбільшими противниками майбутньої "битви за Донбас", безсумнівно, є практично вся герасимівська "богодільня". Воно й зрозуміло - "добивати" залишки свого більш-менш боєздатного воїнства в степах і напівстепах "Бомбаса" лише для того, що б прикрити ...упу "головного довбо...ба країни" їм зовсім "не посміхається". Але їх не питають, їм ставлять завдання і вони будуть змушені її виконувати, без всяких шансів на кінцевий успіх.

А тому доведеться з...обувати на висхідні, в положення "до вторгнення".

У свою чергу, повернення ситуації в становище на 23 лютого означатиме для кремлівського пітуна недвозначну поразку, з подальшим виносом з бункера "на багнетах".

Власне, саме це і підштовхує його "продовжувати банкет" в Україні, сподіваючись "придбати хоч щось" в якості своєї "перемоги". Судячи з усього, він навіть не розуміє, що" заморозити "війну в" зручному " для себе положенні, наприклад, утримуючи вже захоплене на сьогодні, йому не вдасться.

читайте такожПоразка на Донбасі стане для Росії остаточним крахом у знищенні УкраїниУкраїна, що отримала ленд-ліз і якісь невиразні перспективи "перерастання війни в більший конфлікт" (за словами американського глави Об'єднаного комітету начальників штабів ЗС США) просто не зупиниться, і тому нові "ДНР" і "ЛНР" на Сході і півдні, як задумує бункерний довбо...б, не вийдуть. Вони навіть в адміністративних межах Донецької та Луганської областей не вийдуть. Україна буде ї...ашити, поки вони не покинуть ці території... Ніяких перемир'я, договорів та іншого, поки хоч хтось знаходиться "за межею" на момент 23.02.2022 р.

Біда бункерного довбо...ба полягає в тому, що він вирішив 24.02.2022 зірвати банк, поставивши на кін і своє майбутнє. І прої...ав (а як інакше, якщо його довго і наполегливо саме до такої ситуації і поводили).

Власне, тому зіскочити йому "на дурняк" чергового ОРДЛО не дадуть. Буде програна битва, ганебний відступ і "відхід у політичне небуття" (підозрюю, що і в метафізичне теж).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти