В чому сенс каральних ударів по українським містам

30 грудня 2023, 08:45
На боєздатність армії це не впливає, ненависть до РФ та мотивацію військових тільки посилює.
Последствия ракетного удара по Киеву
Наслідки ракетного удару по Києву / Фото: МВС

Було дві версії, чому третину зими ми пережили без масованих обстрілів:

1. У Росії закінчуються ракети

2. Росія навмисно вирішила зробити паузу, щоб не мобілізувати на Заході прихильників надання допомоги Украіні. Послабити нашу підтримку.

відео дня

Сьогодні стало зрозуміло, що правильним був варіант 1. Просто ракети накопичували. Другий варіант для російських нелюдей виявився занадто складним.

В чому сенс таких каральних ударів по супермаркетам, пологовим будинкам та багатоповерхівкам, окрім маніакального задоволення від самого факту вбивства цивільних? Пояснити неможливо. На боєздатність армії це не впливає, ненависть до РФ та мотивацію військових тільки посилює. Чого добилися цим ударом? Нічого.

Усю минулу зиму так само довбили по українським містам - добилися тільки передачі Україні касетних снарядів, ракет та F-16. Тисячі російських військових заплатили життям за ці безглузді обстріли.

Тепер після такого показового удару по цивільних Україні знову щось нададуть. А всі прихильники надання підтримки Україні на Заході отримають додаткові аргументи на свою користь.

Хто такий Денис Казанський

Денис Казанський - уродженець Донецька, український блогер, політичний оглядач і журналіст. Вимушений переселенець у зв'язку з війною на Донбасі. Автор книг про Донбас: "Чорна лихоманка", "Як Україна втрачала Донбас". Один з представників України в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України. У 2017 році увійшов до Топ-20 політичних блогерів України в Facebook за рейтингом Еспресо TV, пише Вікіпедія. Веде популяний youtube-канал.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти