У Кремлі проговорилися, що дуже бояться ізоляції від долара

22 січня 2022, 19:38
Здавалося б, який зв'язок між громадянською війною в Україні і загрозою російським банкам.
Пісок
Дмитро Пєсков пригрозив "громадянською війною" в Україні / УНІАН

Дмитро Пєсков заявив, що погрози позбавити російські банки можливості здійснювати операції з доларами можуть спровокувати початок громадянської війни в Україні.

Штриліц ще ніколи не був такий близький до провалу…

Здавалося б, який зв'язок між громадянською війною в Україні і загрозою російським банкам.

відео дня

Ну тут або українці будуть битися один з одним заради стабільності банківської системи Росії. Це як свого часу громадянська війна розділяла тих, хто розбивав яйце з тупого кінця і того, хто розбивав його з гострого. У вигаданому світі, звичайно. Тому що в реальності важко знайти причину, по якій одні українці будуть битися з іншими українцями через санкції проти російських банків. Для того, щоб уявити собі такий світ, в якому це відбувається, треба дуже багато покурити.

читайте такожРосія не збирається нападати на Україну-ПєсковАбо Росія визнає, що ніякої громадянської війни в Україні немає і це конфлікт, в якому Росія є однією зі сторін. Власне Росія і почала війну своєю агресією. І Росія погрожує знову ескалювати цей конфлікт якщо їй введуть санкції. Шантажує світ таким чином. Але чомусь продовжуючи називати свою агресію "громадянською війною в Україні". Росія як би говорить "якщо ви введете санкції, то я вам помщуся, але оскільки я вам нічого зробити не зможу, то я знову нападу на Україну".

Цікаво, який з цих варіантів ближче до правди. Дуже важко визначитися....

І так, такі одкровення Пєскова показують, що цих санкцій вони дійсно бояться. Це дуже серйозно. І буде дуже боляче. І в такі моменти Росія навіть готова скинути маску і визнати, що під прикриттям "громадянської війни" йде пряма військова агресія Москви.

Що ж, краще пізніше, ніж ніколи. Добре, що Росія визнає свої злочини. Погано, що Росія як гопник продовжує погрожувати образити слабкого. Добре, що наші партнери надсилають нам зброю, що робить нас сильнішими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти