У Кремлі серйозно думають про застосування "ядерки"?

3 листопада 2022, 09:36
Американці зараз хочуть показати Кремлю, що точно знають про те, де, хто і на якому рівні зараз веде подібного роду розмови.
Путін, ядерна зброя, НАТО
У Кремлі розглядають варіант використання ЯЗ / Колаж УНІАН, Reuters, ua.depositphotos.com

"Нью-Йорк Таймс" не просто так написала про те, що американці в курсі обговорення російськими генералами можливості застосування ядерної зброї.

Цей витік з Вашингтона буквально кричить: "серед найбільш високопоставлених російських генералів є наш(і) агент(и)!!!". Звичайно, за звичайних обставин ЦРУ не ризикувало б своїм джерелом такого рівня, публічно заявляючи про його наявність.

відео дня

Значить, обставини ні фіга не нормальні. Значить, розмови про застосування ЯЗ росіяни дійсно ведуть, причому досить серйозні. І, судячи з усього, це підтверджується кількома американськими джерелами в Москві.

Думаю, американці зараз хочуть показати Кремлю, що точно знають про те, де, хто і на якому рівні зараз веде подібного роду розмови. Вони хочуть дати зрозуміти: рішення про застосування ЯЗ не буде таємним. У Білому домі про нього дізнаються одночасно з Кремлем, і вживуть відповідних заходів.

Крім того, цей витік покликаний показати, що сховатися від удару відплати у Володимиру Путіну не вийде: США точно знають, де і коли він знаходиться.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти