У путінській Росії Чикатило міг би стати героєм

14 січня 2023, 08:20оновлено 31 січня 2023, 17:00
Путінський режим створив протилежну загальнолюдським цінностям антимораль і антикультуру, де зло оголошено добром і навпаки.
Путина
У путінській Росії Чикатило міг би стати героєм, вважає Ейдман / kremlin.ru

Держава антикультури приречена.

У путінській Росії оголосили героєм людину, яка вбила свою матір. Це якийсь Молодцов, який п'яним забив літню маму голими руками, переламавши їй кістки. З табору він відправився на війну в Україну, де і благополучно (для оточення) загинув.

Біля його труни в Сєрові виставлено почесну варту, а в школі, де навчався Молодцов, встановлено "парту героя" і пам'ятну дошку.

відео дня

Такого ще не було ніде і ніколи, ні в нацистській Німеччині, ні в сталінському СРСР. Вбивство матері в будь-якій культурній традиції вважається найтяжчим, незмивним гріхом і ганьбою.

Путінський режим створив протилежну загальнолюдським цінностям антимораль і антикультуру, де зло оголошено добром і навпаки.

Убив свою матір, а потім пішов за гроші вбивати сусідів - ти герой. Вийшов з плакатом "Ні війні!" - злочинець.

Убивай, ґвалтуй, кради - це поведінка, яка соціально схвалюється, за це тебе героєм оголосять. Головне, не співчувай жертвам, не виступай проти війни і вбивств. В цьому випадку ти будеш іногаетом і зрадником.

Ех, Чикатило не дожив. У путінській Росії його б теж могли героєм оголосити, головне, щоб якомога більше українців і українок вбивав.

А що дивуватися. У країні при владі його брати-близнюки. Поліцейські Чикатили зі швабрами, військові Чикатили з краденими унітазами, Чикатило-Пригожин з кривавою кувалдою. Чикатило-Медведєв з божевільною злістю, Чикатило-Путін з новачком і ракетами.

Я думаю, навіть у КНДР не могли проголосити героєм людину, яка у стані алкогольно сп'яніння вбила свою маму. Просто з прагматичних міркувань.

Повинні ж дотримуватися хоч якісь культурні норми і заборони, інакше почнеться аномія, бардак і хаос.

Путінська держава, яка скасувала елементарні моральні табу, прийняті у світовій культурі, не може бути життєздатною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти