У РФ звалився вертоліт: що насправді сталося з Мі-28

26 липня 2024, 08:10
623
У вересні 2023 року росіяни опублікували відео, на якому Мі-28Н довгий час не міг влучити з 30-мм 2А42 по українському БПЛА UJ-22 Airborne.
Вертоліт Мі-8
Вертоліт РФ / Колаж Главред, фото ua.depositphotos.com та УНІАН

Щодо ударного вертольота Мі-28, який розбився в Калузькій області, внаслідок чого, яке горе, екіпаж загинув.

Згідно з попередньою інформацією, причина катастрофи - технічна несправність.

А, що дивного?

відео дня

Мі-28 це дуже, дуже проблемний гелікоптер, створений з величезною кількістю дефектів і недоліків.

За 40 років експлуатації жоден недолік вертольота не було усунуто. Системи Мі-28 не тільки вирізнялися примхливістю і ненадійністю, а й критичною залежністю від погодних умов, які могли призвести навіть до втрати управління машиною, дезорієнтації пілотів.

В умовах похмурої погоди в Україні, навесні 2022 року, Мі-28 робили своїх пілотів сліпими та глухими, що, своєю чергою, робило їх легкою мішенню для мобільних груп із ПЗРК, яких вони могли навіть не помітити, а комплекс озброєнь не давав змоги їх вражати на максимальній віддалі.

У вересні 2023 року росіяни опублікували відео, на якому Мі-28Н тривалий час не міг влучити з 30-мм 2А42 по українському БПЛА UJ-22 Airborne, крейсерська швидкість якого 120 км/год!

Нагадаю, що минулого літа Росія намагалася злити Мі-28 африканським країнам, але за минулий рік так крига і не скресла. Як би в Африці були б не ласі на шару, а навіть там, таке сміття для суїцидників їм не потрібне.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти