В РФ повертається державний антисемітизм

6 липня 2022, 08:46
Як мінімум один з кланів нинішньої російської влади все швидше дрейфує в напрямку все більш фашистської, чорносотенної і антисемітської версії імперства.
гиркин, стрільців
Терорист Ігор Гіркін / скріншот

Думаю, в РФ повертається державний антисемітизм.

Сьогодні відомий імперець Гіркін видав дві цікаві штуки.

Перша - у себе у телезі він почав нахвалювати секретаря РБ РФ Миколу Патрушева ("єдина в Кремлі людина, яка розуміє, що до чого"). Друга - він зрадів арешту Володимира Мау - ректора Ранхигс.

відео дня

Я спочатку навіть не зрозумів, чого це Гіркін радіє: Мау – не опозиціонер і не баламут. Це абсолютно лояльна Кремлю людина, один з архітекторів економічної системи нинішнього режиму. Він навіть підписав "лист ректорів", які підтримали Російський напад на Україну.

читайте такожГіркін у паніці: ЗСУ підтвердили ліквідацію ворожого складу боєприпасів у СніжномуАле Гіркіну, схоже, це все по барабану. Його, виявляється, дратує те, що Мау - єврей. Тобто мотивація тут - чистий антисемітизм.

І практично одночасно з цим Кремль зажадав припинити в Росії діяльність агентства Сохнут, яке допомагає в репатріації євреїв до Ізраїлю.

Тут я хочу нагадати, що Патрушев і його фсб-бригада поступово беруть під контроль всі головні пости в Росії. Вони там всі імперці, ненавидять Леніна, більшовиків, вважають себе "російською аристократією", але при цьому вірять у всяку конспірологічну херню на антисемітській заквасці, типу "Ротшильди і Хабад таємно керують світом і просувають план Даллеса" і т. п.

До речі, Ленін і революція, яких так лаяв Путін,- теж частина всесвітньої змови проти Росії.

Але це не все. Захарова нещодавно в передачі Соловйова видала лекцію з єврейського питання з тієї позиції, що "євреї зараз пішли неправильні, нацистів в Україні підтримують". Сюди ж можна і Лаврова підверстати з його заявами про "єврея-Гітлера"...

Загалом, є у мене підозра, що як мінімум один з кланів нинішньої російської влади (Патрушев і Ко) все швидше дрейфує в напрямку все більш фашистської, чорносотенної і антисемітської версії імперства. І перші прояви цієї тенденції вже видно неозброєним поглядом.

Причому, я думаю, це неминуча еволюція для режимів подібного роду. У момент наростання криз вони посилено починають шукати (спочатку за кордоном, а потім і всередині країни) ворогів, зрадників і шкідників, які "у всьому винні". Розправившись з формальною політичною опозицією, вони зупинитися ніяк не можуть, шукають далі. І через деякий час практично неминуче перемикаються на євреїв.

Тому, думаю, зовсім скоро ми побачимо якийсь розвиток цієї теми в РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти