У Росії йде відкат до військового комунізму: що це означає

29 грудня 2023, 19:36
Помітні перші, але дуже явні і яскраві ознаки того, що Путін і його братва привели печеру саме до військового комунізму.
У Росії йде відкат до військового комунізму: що це означає
Путін занурив братву в рай останнього хапка / Колаж: Главред, фото: скрін з відео kremlin.ru

Якщо в Росії скінчиться їдло, вони просто перейдуть на підніжний корм. Там вже готують населення до того, що треба буде харчуватися мохом і ягелем, а викручуватися доведеться самим. Їм кажуть так: Батьківщина – понад усе. Ось ця батьківщина-маніячка, яку росіянам потрібно рятувати, воювати і відстоювати її інтереси, ризикуючи власним життям. А далі скажуть: нічого страшного, перейдете на триразове харчування – по понеділках, середах і п'ятницях. Все буде нормально у вас, не здохнете. Бачите, як на фронті корячаться - ось там помирають за Батьківщину, а ви тут що? Бач, рознилися, на фронт захотіли?

Крім того, зараз у Путіна і його кодли з'явилося дуже багато важелів впливу і залякування. Наприклад, ухвалили кримінальну статтю за русофобію. Тепер до будь-якого, навіть найлояльнішого громадянина можуть підійти і заявити: "Ти щось сказав? Так ти що, русофоб? У мене все записано, пройдемо, товаришу". І все. Ще один важіль - загроза відправки на фронт подихати на прожарюванні. І такі загрози спрацюють завжди. ГУЛАГ зараз там розквітає.

відео дня

Ми вже спостерігаємо, як і Росії відбувається відкат до військового комунізму. Помітні перші, але дуже явні і яскраві ознаки того, що Путін і його братва привели печеру саме до військового комунізму. Можливо, вже в 2024 році ми побачимо ознаки і натурального обміну – горілку на яйця, оселедець або інші продукти. Адже зникнення яєць це лише перша ластівка. Закидають зараз, наприклад, яйцями Ердогана або іншими, але проблема буде вирішена лише тимчасово. А потім зникне що-небудь ще. І це лише початок параду дефіциту продовольства, далі це буде неминучим.

От зараз Путін занурив братву в рай останнього хапка. Західний бізнес пішов, а Путін фактично всю цю справу віджав і віддав своїй братві. Зарізали цю корову - жеруть, дуже задоволені і носять путло на руках з криками "Ти ба, який геній, який хапок, просто з кінця СРСР такого хапка не було". Добре, зарізали вони корову і зараз зжеруть це м'ясо. А далі - що? Почнеться річ на букву Г - голод. Буде безкорм'я, дефіцит. Вони вкрали підприємства та обладнання, з якими треба працювати. Обладнання треба обслуговувати - міняти запчастини, які вже ніде знайти. Треба встановлювати програмне забезпечення, яке теж ніде взяти. І от уже за півроку все у них розчепіриться.

А далі вже нічого не буде, але вони про це і не думають. Тому що бандити - це взагалі не про мізки. Вони про вбивство і грабіж. Чим і займаються. Україна їм потрібна, як кормова база, щоб віджати і перетворити на таке саме болото. На такий самий сортир, в якому вони зараз пахнуть, адже вони навіть свою печеру не змогли упорядкувати. Пішов Захід - прийде Китай, але не в якості партнера, а як експансіоніст. Наслідки будуть уже незабаром. А поки що у Путіна є запас міцності і, що найголовніше, запас поганого м'яса.

Олександр Сотник, спеціально для Главреда

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти