У Росії новий ідол - Свята Кувалда

13 квітня 2023, 09:01
702
Скоро попи РПЦ нам розкажуть нову історію про Христа, який дізнавшись, що Юда хотів здати його ж...бандерівцям, розтрощив йому голову кувалдою.
Російські військові, плакат Росія країна-вбивця
У Росії не можна поклонятися розіп'ятій жертві насильства / Міноборони РФ, УНІАН

Великдень православний скоро. По новому її тепер в Росії відсвяткують. Путін з компанією будуть зі свічками стояти не перед розп'яттям, а перед кувалдою.

Взагалі, Свята Кувалда загрожує стати новим головним символом російської державної релігії.

У храмах РПЦ замість розп'ятого Христа на Голгофі будуть зображення бойовика з кувалдою на горі черепів.

відео дня

У Росії не можна поклонятися розіп'ятій жертві насильства. Це ж пряма дискредитація спеціальної військової операції. Телеглядачі твердо знають - в насильстві завжди винна жертва - не треба було чинити опір.

У нинішній російській системі цінностей - бути жертвою соромно, а насильником - круто. Пророком тут може бути тільки гвалтівник. А об'єктом поклоніння - не те на чому розіп'яли жертву, а те, чим вбивав гвалтівник, тобто не хрест Христа, а кувалда Пригожина.

Скоро попи РПЦ нам розкажуть нову історію про Христа, який дізнавшись, що Юда хотів здати його ж...бандерівцям, розтрощив йому голову кувалдою, а потім разом з розбійниками, яких хотіли розіп'яти разом з ним, створив ПВК. Христос проводив спеціальну військову операцію з деіудізаціі Іудеї, а чотири воєнкора-євангеліста описували його подвиги. Ось це буде наш героїко-патріотичний Христос.

А крім жартів, ШІЗО-Патріарх побєдобєсія Дугін вже, по суті, канонізував Отця Святої Кувалди: "всередині Росії народ приймає Пригожина беззастережно. Йому в цій війні без всяких сумнівів належить першість. Щоб він не сказав або не зробив, це відгукується тут же в серці народу, в суспільстві, в широких російських, євразійських масах. Це один з численних парадоксів нашої історії – етнічний єврей, олігарх і людина з досить бурхливим минулим – на очах перетворюється в архетип суто російського героя, в символ справедливості і честі для всього народу".

Яка держава, такі і пророки.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти