У Росії вже сьогодні є причини для громадянської війни

14 вересня 2022, 08:48оновлено 14 вересня 2022, 10:43
Добре, коли вони там, у своєму котлі, а не на нашій українській кухні. Хоча ми звідси ще й перцю в той котел додамо.
Путін Росія
Росія - країна покинутих, ошуканих, вже й розчарованих / Колаж Reuters, УНІАН

Бідна (злиденна) Бурятія втратила найбільшу кількість чоловіків призовного віку. Як і Дагестан. Кримських ватників обдурили, що Росія там назавжди. Білгород випендрюється, що "чекає маршрутку з ЗСУ з Балаклії", типу "йдіть сюди, ми вам зараз тут здачі дамо". А за фактом змушений відсуватися і евакуюватися ("хорти", так).

Татарстан общипаний на ресурси як курка. Сибір вже здана чужій країні. Нафту доводиться палити під відкритим небом, а навколо жебраки, негазифіковані безкраї російські простори...

відео дня

Калінінград в шоці від ситуації в геополітиці, Москва затикає православне обурення колесами огляду, заводи закриваються, натовпи безробітних скоро почнуть відчайдушно голодувати, а "туристи" з Тагілу почнуть з великим зусиллям гадити в рідних пенатах. Бо з новою репутацією вони такі будуть биті скрізь, куди їх ще пустять.

Азербайджан з Росією не рахується, Вірменія сповна відчула, що її кинули. Білорусь водить за ніс, боячись вступати у війну з Україною. Там таліби, тут втрата Донбасу незабаром...

І інше, і інше...

А як "добре було, по-домашньому..." - українці на своєму горбу забезпечували "міць" СРСР, наймитували на полях, щоб зерно на Москву. Музеї українські - в Пітер, церковне золото - на дачі в Підмосков'ї.

Загалом, там країна кинутих, обдурених, вже і розчарованих, що залишилися без європейського ринку. Хто від відчаю - з вікна. Хто шукає шляхи виїхати. Хто замислюється про те, "яка нафіг мобілізація, нехай депутати Єдиної Росії самі воюють". Диванні сміливці не поспішають воювати з ЗСУ.

Весело і багатолюдно. Добре, коли вони там, у своєму котлі, а не на нашій українській кухні. Хоча ми звідси ще й перцю в той котел додамо.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти