У Росії виведена порода відвертих маніяків

13 липня 2023, 06:58
1727
Російський телеглядач, схоже, починає звикати і миритися з необхідністю перетворення на попіл.
Дугін, Гурульов
Гурульов і Дугін привчають росіян до ядерної війни / Колаж: Главред, скріншоти

У Росії виведена порода відвертих маніяків, які вже ні про що, крім необхідності масових вбивств і спопелення світу говорити не можуть. Все інше їм не цікаво.

Нова медійна зірка РФ, генерал і депутат Гурульов, відверто мріє про смерть планети. Російський же телеглядач, схоже, починає звикати і миритися з необхідністю перетворення на попіл.

відео дня

В черговий раз блиснув і головний ідеолог кремля. Так, це реально божевільний Дугін. Т.зв. "істинний маніяк", місце якого в гамівній сорочці, під величезною дозою хлорпромазину. Він "готовий і мріє" покарати людство за те, що воно посміло не послухатися маячних теорій "катехона" і його особисто. На жаль, його вплив на компашку старих кремлівських пердунів - майже безмежний. Більш того, зараз для Дугіна відкриті всі офіційні і медійні майданчики, Всі федеральні і місцеві канали.

Олександр Дугін: "у разі, коли ми зрозуміємо, що тотально програємо цю війну, останньою опцією буде знищення людства. І, я вважаю, що в критичній ситуації наше керівництво цю кнопку натисне, воно про це багато разів говорило".

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський дій, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середи" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське суспільство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти