За крок від червоної кнопки: як Росія зажила за заповітами Жириновського

9 квітня 2022, 15:17
Те, про що завжди говорив Жириновський, стримуючи сміх і зловтіху, реалізовано в РФ на 90%.
Жириновський
Росія на 90 відсотків виконала настанови Жириновського / Reuters

Сьогодні Росія сумує за Жириновським. Його називають пророком, мислителем і великим політичним діячем. Я спостерігав за Жириновським з початку 90-х років. На мою думку, він ніколи не був російським патріотом.

Навпаки, все життя ніс глибокі дитячі образи щодо держави і породжені несправедливістю комплекси. Він був типовим космополітом і цілком пристосувався б і до ролі політика в будь-якій іншій країні (якби був там восстребован).

Я завжди ловив себе на думці, що Жириновський весь час стримував себе від сміху, коли говорив пафосну нісенітницю, на зразок "чобіт російського солдата в Індійському океані".

відео дня

Я майже впевнений, що він мало не спеціально агітував росіян і підштовхував їх до найстрашніших сценаріїв. Жириновський, швидше за все, жив в передчутті того дня, коли озвучені ним безумства будуть реалізовані і тоді він скаже: "руїнами Россиии задоволений. Моє дитинство і весь лад мого життя до початку 90-х помщені".

Дивно, але Росія таки повністю реалізувала його чернетки по самогубству.

читайте такожЖириновський помер, але Путін продовжує його справуТе, про що він завжди говорив, стримуючи сміх і зловтіха, реалізовано в РФ на 90%. Не вистачає тільки натискання на червону кнопку.

Думаю, зараз, після смерті, він вже, не стримуючи себе, від душі сміється на небесах і каже: "Мамо, подивися вниз на цих дурнів".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти