В ситуації з Польщею всім потрібно заспокоїтись

23 вересня 2023, 06:38
У Польщі зараз багато проблем і далеко не всі вони повʼязані з Україною - лише корупційний скандал з видачею віз мігрантам чого вартий.
В ситуації з Польщею всім потрібно заспокоїтись
Наратив "Торгівельна війна з Польщею" - кремлівський / коллаж Главред, фото УНИАН и

В ситуації з Польщею всім потрібно заспокоїтись. Хтось влучно сказав, що ця вистава - не для нас, а для польського виборця.

Так, політики під час електоральних змагань - максимально вразливі, а тому - максимально гнучкі. Вони говорять те, що хочуть чути виборці, а після виборів роблять - те, що вважають правильним. Так діють усі політики, так діє і польський президент.

відео дня

У Польщі зараз багато проблем і далеко не всі вони повʼязані з Україною - лише корупційний скандал з видачею віз мігрантам чого вартий. Він дуже сильно б’є по позиціях правлячої партії, тож не варто дивуватися традиційним політтехнологічним механізмам зміщення уваги електорату.

Ніхто не має сумнівів, що Польща зробила і робить для нас дуже багато. Ще менше сумнівів у тому, що Україна зробила і робить для Польщі не менше, але неспівставно більшою ціною. Цей союз є екзистенційно обумовленим. Таке вже було в нашій історії, таке може статись ще не раз.

Треба розуміти, що наратив "Торгівельна війна з Польщею" - кремлівський. Навіть попри наявні суперечності між державами про жодну війну не йдеться і вже сьогодні наш і польський аграрні міністри домовились про рішення, яке влаштує всіх. Впевнений, дуже скоро ця тема заглохне. Тейк іт ізі.

Хто такий Сергій Іванов

Іванов Сергій Володимирович (нар. 26 серпня 1976, Зимогір'я) - український телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер. 1998 року закінчив Східноукраїнський університет за спеціальністю "правознавство". У травні 2014 року після окупації Луганська через загрозу життю змушений був переїхати до Києва. Працював журналістом у різних виданнях, писав статті для ЗМІ. З середини травня 2016 року бере участь у ефірах авторського проєкту Романа Скрипіна - skrypin.ua і UMN. На початку вересня 2016 року очолював портал Еспресо TV. З початку жовтня 2016 року по липень 2019 року Іванов разом з Наталею Мосейчук був ведучим ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1. З осені 2019 року веде авторську програму "Антиподи". Ефіри виходять на телеканалі Ісландія та YouTube-каналі ISLAND TV.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти