У США демократи "зіграли внічию"

10 листопада 2022, 21:50
Демократи всупереч всім прогнозам на цих виборах ніякого розгрому не пережили, а фактично "зіграли внічию".
Сенат США
Сенат США / Reuters

У США, як ви знаєте, щойно пройшли проміжні вибори в Конгрес. Через війну я про них нічого не писав, але краєм ока стежив, що там відбувається. Теоретично, там з величезною перевагою повинні були перемогти республіканці. І за всіма опитуваннями, і за історичним прецедентом, ну і за загальнополітичною ситуацією в країні.

Однак з ряду причин я був упевнений, що у демократів є дуже хороші шанси не програти. Для того, щоб їх розписувати, часу не було, плюс мене б визнали ідіотом, так як абсолютно всі були впевнені в тому, що демократів чекає жахливий розгром.

відео дня

Загалом, я своїми міркуваннями з цього приводу поділився тільки зі своїм другом-американцем з Вашингтона. Тоді він не дуже надихнувся моїм передбаченням.

Але зараз ось з'ясовується, що демократи всупереч всім прогнозам на цих виборах ніякого розгрому не пережили, а фактично "зіграли внічию".

У 2016 році я говорив, що переможе не Хілларі, а Трамп, в 2020 році я ставив на Байдена і обіцяв, що Трампісти обов'язково влаштують щось типу спроби захоплення влади.

Втім, я, звичайно, теж, буває, помиляюся. Але не міг не похвалитися!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти