В Україні вирішується доля світу: режим Путіна зазнає краху сам або загине разом з усім світом

4 березня 2022, 15:27оновлено 30 березня 2022, 16:39
Новий відроджений фашизм – путінський тоталітаризм – прагне загнати в рабство, як мінімум, всю Європу і Україну.
Росію чекає крах
З війни в Україні Росії не вийти переможцем

Я був із тих, хто до останнього не вірив у те, що відбудеться настільки страшне широкомасштабне вторгнення Росії в Україну, і сподівався на залишки розуму в російської влади. Ніхто не очікував, що вони божевільні настільки. Війну передбачали, але в глибині душі в неї ніхто не вірив.

Зараз ситуація така, що або Україна поб'є Росію, або світ скотиться до третьої світової війни. Іншої альтернативи немає, тому що російська влада абсолютно втратила розум.

Європа, США і НАТО будуть усіляко допомагати Україні. Вони вже це роблять, і з кожним днем ця допомога буде наростати. Зауважте, в перший день вторгнення звучали в основному загальні фрази з боку Заходу, в другий день з'явилася конкретика, а на третій – почалися реальні кроки. Це говорить про те, що західні лідери певною мірою були готові вірити міфам путінської пропаганди про те, що Україна – це слабка держава, яка в разі нападу на неї одразу розвалиться. Тепер вони побачили, що Україна – це сильна держава, здатна мужньо чинити опір і вести народну війну проти загарбників. А тому в усьому світі йде така хвиля підтримки України.

відео дня

читайте такожЩо стоїть на шляху планів Путіна щодо відновлення російської імперії неволі

Так, наприклад, Німеччина кардинально змінила свою політику по відношенню до Росії. Виступ Олафа Шольца був подібним до Фултонської промови Черчілля, яка все розвернула на 180 градусів. Шольц чітко сказав, що Росія – більше не партнер Німеччини, що Німеччина їй більше нічого не винна, що у Німеччини перед Росією вже немає історичної провини, а також що німці боротимуться з РФ.

Інша справа, що Європа і НАТО бояться відкритого військового зіткнення з Росією і третьої світової війни. А третя світова стає все більш вірогідною. Борис Джонсон заявив, що при всьому бажанні НАТО не може закрити небо над Україною, оскільки це призведе до прямого військового зіткнення Альянсу з російськими військами.

Тому Захід боротиметься в інших сферах: буде лендліз, економічна, матеріальна та військова підтримка України. Неминуче будуть і нові санкції проти Росії. Дійти може навіть до нафтового і газового ембарго – це був би найболючіший удар по економіці Росії, тому що 35% доходів в російський бюджет складають доходи від нафти і газу.

читайте такожКінцева мета вторгнення Путіна в Україну - геноцид українського народу

Тож сьогодні в Україні вирішується доля світу. Новий відроджений фашизм – путінський тоталітаризм – прагне загнати в рабство, як мінімум, всю Європу і Україну.

Складно передбачати, як далі може розвиватися ситуація, тому що Путін божевільний, а його клеврети від страху теж зійшли з розуму. Навіть помірні і ті, що здавалися нешкідливими, наприклад, колишній потішний президент РФ Медведєв на прізвисько "Айфончик" теж погрожує війною всьому світу: коли французи пригрозили економічною війною Росії, Медведєв сказав, що Франція повинна пам'ятати, що економічні війни переходять у звичайні.

У них у всіх там дах поїхав! Абсолютно збожеволіли. Мені це не зрозуміло. Гаразд, одна людина – Путін – з'їхала з глузду, але як могла збожеволіти одразу маса людей? Гаразд ще обивателі, яких нацьковує пропаганда – вони тупі, але путінські клеврети розуміють, що справа йде до світової війни, в якій буде хана і їм, і їхнім дітям. Тим не менш, вони продовжують плисти, як Титанік на айсберг. Хрін б з ними, але вони ж за собою можуть потягнути все людство!

читайте такожБезсила злість Путіна: чому Росія приречена на поразку

У будь-якому випадку, з цієї війни Росії не вийти переможцем. Якщо, не дай бог, вона захопить Україну, то отримає велику партизанську війну, постійну напругу, величезні витрати на утримання армії, апарату придушення і карателів.

Напевно, Путін натхненний ситуацією в Чечні, яку йому вдалося спочатку спритно зруйнувати бомбами, а потім поставити свого клеврета і відновити зруйноване. Приблизно те саме він хоче зробити і з Україною. Питання в тому, що Чечня менша за Україну в десятки разів. Але навіть утримання цієї республіки і банди, яку Путін поставив, на чолі з Кадировим, з'їдає величезну кількість грошей. Якщо ж Путін захопить Україну, він отримає неспівмірно великі витрати, але тільки на цей раз грошей у зв'язку з санкціями у Росії не буде. Путіну Україну не проковтнути, вдавиться.

читайте такожБез Mastercard, Apple, зарубіжних авто і гугл-карт: у Росії настає нове "казкове" життя

Тому на Росію чекає крах. Є тільки два варіанти – або путінський режим "крахне" сам по собі, або він "крахне" разом з усім світом в результаті третьої світової війни.

Є ще не нульова ймовірність, але не дуже велика, що якісь путінські клеврети, наприклад, Патрушев, влаштують переворот – не може ж бути, щоб втратили здоровий глузд усі одразу. Одна людина, тим більше, 70-річна, запросто може втратити розум, але одночасно не можуть збожеволіти десятки людей. В оточенні Путіна повинні бути якісь розсудливі люди, нехай підлі, злочинці і злодії, але розсудливі, які не хочуть покінчити життя самогубством разом із Путіним. Тому є не нульова ймовірність, що його спробують прибрати.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна", спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти