Важливе про контрнаступ і інформацію

9 червня 2023, 06:45
Контрнаступ - це велика ціна. Втрати неминучі. В людях і техніці. І переможні фанфари - недоречні.
Важливе про контрнаступ і інформацію
Про контрнаступ ліпше мовчати / фото: 93 ОМБр Холодний Яр

Українське командування мовчить про контрнаступ. Ті з медійників, хто володіє якоюсь інформацією - подають її вкрай завуальовано. І це - правильно, бо:

1. Контрнаступ - це дуже складно і відповідально. І це не буде "за 2-3 дні". Тому потрібно дотримуватись інформаційної тиші для своїх і інформаційно навантажувати ворога. Над цим працюють спеціально навчені люди.

відео дня

2. Контрнаступ - це велика ціна. Втрати неминучі. В людях і техніці. І переможні фанфари - недоречні. Святкувати перемоги доціально після того, як вони одержані. І з розумінням, яку ціну за них заплачено.

Тому наберіться терпіння і чекайте. Вам про все повідомлять уповноважені особи чи люди, які матимуть перевірену інформацію. Таких - небагато. І це правильно.

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

Якщо вам від браку інформації дуже хочеться піти почитати російських "воєнкорів" (пропагандистів) та долучитися до їх ІПСОх - це вам і нам усім не допоможе, а виключно нашкодить. Особливо якщо ви будете нести їх далі у маси. Бо - повторюсь - все що відбувається вкрай непросто.

Всі російські "воєнкори" і експерти, навіть якщо вони ниють, наші вороги. І вірити їм не можна.

Тому якщо вам дуже кортить послідкувати за контрнаступом ОНЛАЙН і з реальним розумінням "ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ" (виключно на локальній ділянці фронту), є єдиний доступний спосіб - приймати в ньому безпосередню участь.

Але якщо ви прямо зараз побіжите у ТЦК, на цей контрнаступ ви вже не встигните. Тому якщо ідея приймати безпосередню участь у контрнаступі вас не надихає - не навантажуйте свою нервову систему і нервову систему інших людей інформаційним шумом.

У свій час ви все дізнаєтесь.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти