Весь світ відійшов на півкроку від прірви

21 квітня 2024, 06:26
1877
Звісно, це лише одне голосування. Яке, до речі, ще має бути підтверджено у Сенаті.
Весь світ відійшов на півкроку від прірви
/ Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Палата представників США нарешті ухвалила $61 млрд. для України. В залі така неймовірна ейфорія перемоги, ніби всі ці місяці у залі були російські десантники, які тримали членів Палати за руки і не давали їм голосувати.

Звісно, треба дякувати американським законодавцям за повернення до мудрості. Адже у Палаті представників йшлося не лише про Україну. Голосування стало апогеєм перевірки здорового глузду усього вільного світу. Якби стався провал, під сумнів була би поставлена вся система світової безпеки. І тоді нас неминуче би очікував глобальний переділ влади і впливів.

Звісно, це лише одне голосування. Яке, до речі, ще має бути підтверджено у Сенаті. Але приклад фейеричної еволюції Палати представників, особливо, її республіканського крила, дає надію, що вільний світ зуміє відповісти на виклики осі зла.

відео дня

Нинішнє голосування - буде і дуже важливим сигналом для Європи. Чутки про втрату євроатлантичної єдності можуть виявитися перебільшеними. А весь світ відійшов на півкроку від прірви.

Хто такий Сергій Таран

Таран Сергій Вікторович (12 грудня 1969, Київ) — український політолог, син політика Віктора Тарана (Терена) та брат політолога Віктора Тарана, член політичної партії "Європейська Солідарність". Депутат Київської міської ради.
Закінчив з червоним дипломом Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом "журналістика" (1993 р.), а також з відзнакою — магістратуру Амстердамського університету за фахом "суспільні науки" (1998 р.).
З 1993 по 1996 рр. працював в українських виданнях "Молодь України", "Розбудова державі", аналітичному тижневику УНІАН.
Співзасновник Інституту масової інформації (1995 р.), — експертної організації, яка опікується захистом свободи слова в Україні, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти