Новини з пекла

23 липня 2022, 06:13
У Росії 21-річну дівчину покарали за те, що вона вивісила на стенді розкладу в коледжі листівку з протестним віршем.
Росія, z
Російська випускниця розповіла про російську z-істерію / Reuters

Новини з пекла - Єнісейський районний суд Красноярського краю визнав мешканку Лесосибирска Альміру Бігашеву винною в "дискредитації" ЗС РФ (ч.1 ст. 20.3.3 КоАП).

21-річну Бігашеву звинуватили в тому, що вона вивісила на стенді розкладу в Єнісейському педагогічному коледжі листівку з протестним віршем. Дівчина вже була випускницею. Вона припустила, що самі вчителі і донесли в поліцію.

читайте також"Скласти зброю" і "прийняти ворога з добром": студентку вигнали з Університету за скандальний пост"Я вчилася в місці, де повинні вчити майбутніх педагогів моральним якостям, які в свою чергу, на їх прикладі ми передамо нашим вихованцям і учням. Ми навіть за програмами повинні їх вчити співпереживанню, дружелюбності, толерантності, чесності та іншим корисним речам. Однак те, як ведуть риторику наші педагоги, промиваючи мізки більшості студентів, це жахливо, — вуха в трубочку згортаються. Деякі їх такі "просвітницькі" бесіди я записала на диктофон. Як вони (педагоги) можуть дозволяти собі висловлювання типу „скоріше б їх прикінчили вже"? Потім вони креслять величезну Z на вулиці, в обов'язковому порядку всіх виводять, знову промивають мізки в чатах. У підсумку мені це набридло і я вирішила показати тим людям, які так само, як я, не підтримують риторику коледжу, що вони не одні такі".

відео дня

Дівчину оштрафували на 30 тис.рублів. Я так розумію, що фраза - „скоріше б їх прикінчили вже" – відноситься до всіх нас – в тому числі жінок і дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти