Головний плюс в істерії навколо нападу Путіна

15 лютого 2022, 14:30оновлено 15 лютого 2022, 16:06
Ми надані самі собі, і тільки від нас залежить, встоїмо ми чи ні.
російські війська, танк
Вітром ескалації здуло наносний пил "патріотів" і "демократів" / Reuters

Знаєте, я такий щасливий, що в ці дні вітром ескалації здуло весь цей наносний пил "патріотів" і "демократів", який багатьом застеляв очі.

Роками в ці очі с**яли під будь-яким слушним приводом, виправдовуючи будь-яку дурість, що так "вимагає МВФ", так вважають" наші західні друзі", "там про нас подбають". І ось ця інфантильна піна сходить на наших очах.

І перед нами стоїть сувора і давно очевидна реальність - ми самі. Ми надані самі собі, і тільки від нас залежить, встоїмо ми чи ні. Як довго знадобилося це кричати, щоб сьогодні наше суспільство почало пробуджуватися і вірити в себе.

відео дня

Тільки зараз в Україні починає пробуджуватися справжня суб'єктність на цьому переломі. Це найголовніше. Свинопаси, звичайно, хочуть гарантій, що Путін на нас не нападе.

Але цих гарантій не буде, поки вся наша територія не буде утикана комплексами ППО, які ми самі ж і зробимо. У кожній опорній точці територіальної оборони будуть свої ПТУРи і ПЗРК. Наше небо кишітиме своїми ударними дронами, а берегова лінія утикана "Нептунами".

А кожен народний депутат, який виїжджає за кордон в умовах воєнного часу, позбавлятиметься автоматом мандата. У нас буде розгорнуто свій видобуток газу, вугілля, налагоджено переробку нафти.

читайте такожЗахід, не будьте боягузами і зрадниками!Коротко кажучи, коли ми зробимо все, що залежить від нас, ми дивитимемося на будь-який маразм Путіна і його послідовників як на небезпечний маразм, але який можна зупинити. Якому ми в будь-який момент зможемо дати організовану відсіч.

Тому після всього, що сталося і що було розкрито, ми вимагатимемо від влади руху саме в тому напрямку, який визначає нашу стійкість і незалежність від страхів і фобій паралізованих західних еліт. Мало того, коли ми досягнемо такого стану, то ми ще й свої інтереси зможемо нав'язувати європейським та іншим західним імпотентам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти