Ви хочете вистріляти всі ваші Кинджали до того, як приїдуть Патріоти?

9 березня 2023, 09:23оновлено 9 березня 2023, 09:55
Це схоже на якусь тупу впертість підлітка. Який робить щось всупереч здоровому глузду. Просто тому, що може.
Ви хочете вистріляти всі ваші Кинджали до того, як приїдуть Патріоти?
Фурса пояснив, чому росіяни обстріляли Україну 9 березня / ДСНС України у Львівській області

Російські генерали, схоже, пересвяткували своє професійне свято, 8 березня, і вирішили під впливом гормонів і Путінки знову вдарити по енергетичній інфраструктурі України. Не пожаліли навіть свій улюблений "кинджал", на який молиться вся Росія, на святу справу боротьби із зловісним трансформатором у голосіївському районі.

І щоб шо?

От зрозуміло, що вони цим хотіли досягнути з жовтня по січень. Але хтось їм сказав, що весна прийшла? Що вже тепло? Що Європа не замерзла, що британці не їдять білок? Що ціна на газ впала нижче 500 доларів. Що світловий день збільшується?

відео дня

Чи вони все це проспали? Який сенс витрачати ресурси на це все зараз? Щоб не дати поспати українцям? Так більшість проспала ту повітряну тривогу, відправившись спати, не чекаючи, поки генерали набухаються остаточно. Щоб зробити нерви енергетикам? Так ті вже звикли. Щоб перевірити, чи не прийшли ще "Патріоти"? От перевірили, не прийшли. І що воно вам дало? Чи ви хочете вистріляти всі ваші "кинджали" до того, як приїдуть "Патріоти" і почнуть і їх збивати? "Так не достанься ты никому"? Не жарт же, 6 "кинджалів" вистрілили.

Це схоже на якусь тупу впертість підлітка. Який робить щось всупереч здоровому глузду. Просто тому, що може. І просто тому, що дорослі говорять, що так робити не треба.

А я можу!

Ну, змогли, і шо воно вам дало? Чи їх так вку**ило ниття воєнкорів, що в результаті місяців обстрілу в Харкові включили вуличне світло, а в Києві запустили тролейбуси. Так сьогодні зранку тролейбуси знову їхали.

Чи комусь треба розповісти бункерному дєду, що вони проє…стріляли всі ракети і добилися цим рівно нуль і вони бояться, а тому продовжують стріляти, бо от-от Україна не витримає і потрапить нарешті до кам'яного віку? От зараз ще додамо до нашого геніального рецепта трохи "кинджалів" і тоді точно, навіть весна і літо не допоможуть?

Так от, Україна повернеться до експорту електроенергії в Європу і навіть це не зможуть зупинити ці недолугі обстріли. І Земля продовжить свій шлях у космосі, збільшуючи світловий день, щоб вам там не казали шамани.

От реально? Щоб що?

У вас політичні мотиви домінують над військовими? Так тут навіть політичних вже немає. Ви не жалієте зеків і мобіків, це ясно, але ж ракет, ваших "кинджалів", вам має бути шкода? Чи ви просто тупі?

Завжди вірна найпростіша відповідь. Але ж ти все рівно шукаєш раціо у діях генералів, і тих, хто приймає рішення. Шукаєш зерно.

І шоб шо? Щоб знову переконатися, що "умом росію не понять"?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти